Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Sziráki Lucy vérbe fagyba várta a segítséget
2019.12.02.

Sziráki Lucy elgázolva, széttépve, napokig vérbe fagyva a hidegben ... innen indul ez az apró kislány. CsodaBoda doki miután átvizsgalta és diagnosztizálta, hogy a nagyon súlyos, elfertőződött sebein túl két extra nehéz és bonyolult törése is van, nem tétovázott, azonnal műtőbe vitte Lucyt. Ami nem várhatott az a sípcsont törése, mely közvetlenül a térd izülete alatt van, iszonyú rossz helyen. Boda doktor úr összeillesztette és rögzítette az eltörött, elmozdult csontokat. Valamint megplasztikázta az elhalóban lévő bőrt a hasán és a lágyéka területén. Sajnos még mindig nem lélegezhetünk fel, a kicsi állapota bár stabil, de még kétséges. A másik törés a könyöke, ez lehetséges, hogy nem a gázolástól, hanem harapástól van. Szegénynek még az alkar csontjából is kitört egy darab. Ezzel a sérüléssel most vár egy kicsit a doktor úr, mert annyira elfertőződött és gyulladt minden azon a területen, muszáj egy kicsit megfigyelni és kezelni. Természetesen továbbra is a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban van és naponta többször kötözik, kezelik, sőt a sebeit lézerrel gyógyítják.

Sziráki Lucy a múlt hét második felében került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába Szirákról. Megrázó előzményéről, az emberi közönyről, hős állatorvosról ITT OLVASHATTOK!Nagyon köszönjük, ha támogatni tudod a minden bizonnyal nagyon hosszú kórházi kezelését és a műtetjei költségeit.

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Sziráki Lucy

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában