Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lábibi végre itthon!
2019.11.27.

Lábibi itthon van és mostantól a Noé Állatotthon Alapítvány kórházrészlegén gyógyul tovább a teste és a lelke. Bár látszik rajta, hogy megvan szeppenve az új helyzetben, de nagyon jól viselkedik. Persze félénk, de mégis szeretne kedveskedni. A kaja a mindene, ezt már most látjuk, így a szeretet, a türelem mellett a pocak tényező is a segítségünkre lesz. A sebei nagyon szépen alakulnak. A kritikus lábával még 2 naponta vissza kell járnunk kötözésre a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba - annak megmentése még nem eldőlt meccs sajnos.
A Délpestis csapat, és legfőképpen Mag Viktória doktornő elképesztően sokat tett ezért a csodás kutyáért. Kórházi körülmények között, a napi 2 fájdalmas kezelés és kötözés mellett is képesek voltak elkezdeni kinyitni a szívét, a lelkét.


Előzmény!
Lábibi lábaiért megy a harc, nem adjuk fel. Köszönjük az eddigi biztatásokat, támogatásotokat, arra kérünk Titeket, hogy maradjatok vele, velünk❣️🙏

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Lábibi

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában