Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

SárgaCastro kutyusunkért izgultunk egész nap!
2019.11.26.

SárgaCasto kutyusunkért izgultunk egész nap!
Nem csak az új mentettekkel lehet egészségügyi probléma, így ma egy 3 és fél éve nálunk élő kutyusunk került kés alá.
Hivatalos nevén Sárga, de mi magunk között csak Castronak hívjuk 3,5 éve került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, hatósági eljárás keretében. Korábbi gazdája rosszul bánt vele és szörnyű körülmények között tartotta. Mindez meg is látszott a viselkedésén, bizalmatlan, kiszámíthatatlan lett a sok szörnyűség hatására. Mára mindez már a múlté, egy igaz jó fej, bújós óriás lett belőle, aki mind a gondozóink, mind az önkénteseink nagy kedvence. Neki is vannak bizony kedvencei, az első és legfontosabb Sanyi! Ha Sanyi kint van az állatotthonban, akkor Castro el sem mozdul mellőle, amikor Ő nincs, akkor rátapad Gézára, ha ő sincs akkor valamelyik csajra! :D <3 És mivel nagyon szépen viselkedik, mindenkivel jól kijön, semmilyen állatot nem bánt, így gyakorlatilag reggeltől etetésig szabadon mozoghat köztünk. Nem csoda, ha az elmúlt évek alatt az egyik nagy kedvencünké vált. <3
Néhány napja ásítás közben egy fura dudort vettünk észre a torkában. Mára kapott a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba CsodaBoda dokihoz endoszkópos vizsgálatra időpontot. Félve indítottuk el, de tudtuk ez fontos vizsgálat. Bódítás után kiderült, egy úgynevezett nyeles daganat van a garat mellett, melyet dr. Boda Attila lézerrel azonnal el is távolított. Castro már ébren, a saját lábán érkezett haza! A daganatot szövettani vizsgálatra küldték, Ő pedig még néhány napig fájdalomcsillapítót kap, hogy minél könnyebben átvészelje a beavatkozás utáni gyógyulási időszakot.
Drukkoljatok a mi nagy Sárga Castro mackónknak, hogy a szövettani eredmény ne hozzon semmi rossz hírt és a műtéti gyógyulása is szövődménymentes legyen!

Nagyon köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Castro gyógyulásának költségeihez!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: SárgaCastro

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában