Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lábibinek komoly baj van a lábával
2019.11.15.

Legújabb kislányunk Lábibi akinek egy bibinél sajnos sokkal komolyabb baj van a lábával.
A Szurkolók az állatkínzás ellen csoporthoz érkezett a segítségkérés Salgótarjánból, ők nem haboztak még este érte mentek. Reggel pedig átkerült a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba.
Nem lehet tudni, hogy mi történt szegény kislány lábaival és farkával, de a baj óriási. Az egyik lábfején az összes ujját elvesztette, csak a középső talppárna maradt meg - az még sajnos kérdéses, hogy ezt meg lehet-e menteni, vagy elveszti ezt a lábát teljesen. A másik lábfeje is sérült, szerencsére nem ilyen súlyosan, de ebben a helyzetben most ez a sérülés is kritikus. És a farka is szinte elhalt, gennyes. Meglátjuk, hogy azzal mit tudnak csinálni.
Most kórházban van, kötözik, kezelik, labor eredményekre várunk és nagyon reménykedünk, hogy a lába egy része menthető legyen!
Lábibi egy magánháztól lett mentve... hogy a sérüléseit mi okozta és pontosan mikor, arról nincs információ. Lehet, hurok, csapda vagy egyéb mechanikai eszköz. Drukkoljatok érte, nagy testű kutya lévén nagyon nagy szüksége lenne mind a 4 lábára!

Ismét egy nehéz eset, több műtét, hosszú kórházi ellátás. Hálásak lennénk, ha támogatásotokkal segítenétek a gyógyulását!


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Lábibi

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában