Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Timo nehéz napja
2019.11.01.

Előzmények:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=3141

Nagyon nehéz nap van a hátunk mögött és az éjszaka sem volt túl könnyű, de ami a nagyon jó hírünk, hogy a gyógyulás útjára léptünk ♥!
Timo már jó ideje folyamatosan kapja a kezelést a makacs fülgyulladására és ennek köszönhetően szép lassan javult az állapota és vele együtt a közérzete is. Nagy öröm ez mindannyiunk számára, de a már kialakult hallójárat szűkületre nem jelentett megoldást. Készültünk a nagy műtétjére és nagyon hálásak vagyunk a pápai Tókerti Állatorvosi rendelő fantasztikus csapatának, akik lehetővé tették, hogy a tegnapi napon mindez megvalósuljon! Sikerült elérnünk, hogy a gyulladás szépen visszahúzódjon és kihasználva a jó általános állapotát Dr Lázár Attila gyors szervezésének köszönhetően a legideálisabb napon el is végezte a műtétet. Míg a doktor úr a műtőben dolgozott mi a váróban – bár tudtuk, hogy a legjobb kezekben van - tövig rágtuk a körmünket izgalmunkban. A várakozásnak megfelelően minden rendben zajlott és a műtét végén Timot teljesen stabil, nagyon jó állapotban vehettük át.
Az éjszakát ideiglenesen családban, teljes felügyelet mellett töltötte. Ébredése nem igazán volt zökkenőmentes, sokat dobálta magát. Műtét utáni fájdalmát folyamatosan csillapítjuk és mindent megteszünk azért, hogy a legkevesebb kellemetlenséggel vészelje át ezt a nehéz időszakot.
A mai napon bekerült a szergényi telepünk kórházrészlegébe, ott lábadozik tovább. Tudjuk, hogy lesznek még nehéz napjaink és még nem vagyunk teljesen túl mindenen, de jó irányba haladunk a teljes, fájdalommentes élet felé. Mindeközben Timo már egész jó kedvű, nagyon imádja, ha vele foglalkozunk, minden jó szóért nagyon hálás.♥
A kezelése folytatódik, folyamatos orvosi kontrollokkal ellenőrizzük állapotát, gyógyulását.
Hálásan köszönjük Nektek a sok aggódást, drukkot és támogatást, mindezekre továbbra is nagyon nagy szüksége, szükségünk van!

További képek ITT
Amennyiben anyagilag is szeretnéd támogatni Timo küzdelmét, megteheted a szergényi menhelyünk elkülönített számláján:
OTP 11710002 21406267, közlemény rovatba kérjük beírni: „Timo”

Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában