Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Gödi Fay szív ultrahangon járt
2019.10.23.

Ma a gödi szaporítótelepről hozzánk került egyik corgi kislánnyal szív ultrahang vizsgálaton voltunk Dr. Péterfia Dalmánál, mivel a bekerüléskori rutin szűrésen az Ő szívféreg tesztje pozitív lett. 😞 Sajnos tudjuk, hogy a mentéskor kikerült kutyák közül többen is ebben a cipőben járnak. Sajnos ez a probléma messze túlmutat azokon a kutyusokon akik most már kimutathatóan fertőzöttek, de itt gyakorlatilag mind a 80 együtt élő kutya, sőt a környék kutyái is érintettek lehetnek ... nos többek között ezért sem szabad némának maradni, ha környezetünkben ilyen jellegű "kutyatartás, kutyagyártás" zajlik. És persze ezért is fontos a megelőzés.
Szóval kicsi Fayjel ma szívultrahang vizsgálaton jártunk. Szerencsére úgy tűnik, hogy a fertőzöttsége még nem okoz súlyos problémát. Viszont ha már ott voltunk, akkor megkértük a doktornőt, hogy kukkantson bele a pocakjába is. Ez is protokoll az összes onnan kimentett kutyánál, a hét végéig mindenki átesik ezen a vizsgálaton is. És milyen jó, hogy így alakult, mert Fay méhe meg van nagyobbodva és folyadékkal van tele, vagyis gennyes méhgyulladása van, amit minél előbb műteni szükséges... szívférgesen...😞
Sajnos nap-nap után derülnek ki a problémák és a betegségek a gödi csapatról: giardia fertőzöttség - szinte az egész állományt érinti, beszűkült, gyulladt, gombás fülek, gyulladt, kopasz bőr, szőrtüszőatka és gombás fertőzések...
Az összes szervezet hasonló problémákkal küzd, akik vállaltak a gödről mentett kuytusokból... bűnjelek, próbáljuk gyógyítani őket...


Előzmények!

Tudjuk, hogy amit egy szörnyeteg szaporító tönkre tett, azt nem az állatszeretőknek, állatbarátoknak kellene helyrehoznia, mégis arra kérünk Titeket, segítsetek ezeknek a sokat szenvedett állatoknak!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Gödi mentés

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.🙏Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában