Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Picurka Emese
2019.10.17.

Csepeli állatorvosi rendelőbe rohantak be ezzel a néhány hónapos csodaszép, fekete kislánnyal, minden bizonnyal elgázolták. Sajnos két lába is letörött, de ami még ennél is nagyobb baj, hogy az egyik lába iszonyatosan roncsolódott is.
A Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került és a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban elindult a küzdelem a lábáért. Sajnos ezt a harcot elvesztettük, így Dr. Boda Attilának nem volt más választása, amputálnia kellett pici Emese lábát. :( De ugye van még egy másik törött mellső lába is. Ezt a mi CsodaBoda dokink ma fogja összelegózni. Nagyon bízunk benne, hogy a műtét sikeres lesz, mert ezen múlik az élete. Három működő lábon teljes ÉLETet fog tudni élni. Szóval ma nagyon szorítsatok érte, hogy a műtét alatt és a gyógyulási időben minden rendben legyen vele!

A kicsilány természetesen már az elmúlt napokat kórházban töltötte, ahogy még egy jó ideig ott is kell maradnia. Hétfőn átesett a láb és részleges farokamputáción, ma pedig jön a következő nagy műtét a törött mellső lábának megjavítása Köszönjük, ha támogatásoddal Emese mellé állsz ezzel Te is hozzásegíted a gyógyuláshoz, az esélyhez az ÉLETre‼️

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Emese

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában