Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pepsi túl van a műtéten!
2019.10.10.

PEPSI 💔 még szeptemberben érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, törött gerinccel. A vizsgálatok alapján sajnos az első pillanatban biztos volt, hogy PEPSI gerince olyan súlyosan sérült, hogy hagyományos módon soha nem fog járni 😢 Szeptemberben ideiglenes vagy végleges Angyalát kerestük, hiszen a bénaságától függetlenül Ő élni akar. Sajnos az Angyala még nem érkezett meg, de muszáj volt tovabb lépni vele.
Tegnap a mi CsodaBoda dokink megműtötte a grincét, implantátummal stabilizálta az eltörött csigolyáit. Mindez azért volt nagyon fontos, mert Pepsi egyre jobban van, egyre mozgékonyabb és hamarosan szüksége lesz egy saját kerekeskocsira, hogy visszakapja a mozgás lehetőségét.
Pepsi túl van a műtéten, Boda Attila doktor úr a műtét alatt sajnos pont azt tapasztalta, amit az előzetes vizsgálatok mutattak: a teljes gerincvelő elnyíródott és részben fel is szívódott. 😢
Mindez ezt a csodálatos kiskutyát egyáltalan nem érdekli. Ő boldog, szeretne újra futni, szeretni, ragaszkodni. Most még a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban van, de hamarosan kijöhet a kórházból. A műtétből gyógyulás és a varratszedés után pedig megrendeljük a kerekes kocsiját és mi újra az ideiglenes vagy végleges gazdi megtalálására kezdünk fókuszálni.
Tehát újra ‼️SOS IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK PEPSINEK‼️
Alapítványunk mindent biztosít, gyógyszereket, szükség esetén élelmet, orvosi ellátást, fiziotrápisás kezeléseket és persze kerekes kiskocsit... és pontosan tudjuk, hogy még ezzel együtt is hatalmas vállalás egy béna kutyus. Bár gyorsan bele lehet rázódni és ők is nagyon alkalmazkodóak. Szóval összességében azt mondhatjuk, hogy félelmetesebbnek és nagyobb kihívásnak tűnik, mint amekkora valójában. 💪🙏

❣️ANGYAL KERESTETIK❣️ Ha csak beszélnél róla, akkor is jelentkezz‼️🙏 06703839480 , info@noeállatotthon.hu


Előzmények !PEPSI eddigi gyógykezelése, mostani gerincműtétje eddig közel 200.000Ft-ba került. A kiskocsija várhatóan még további 80.000Ft fix kiadást fog jelenteni. Köszönjük, ha támogatni tudod Pepsit!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Pepsi

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában