Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

PEPSI-nek BEFOGADÓ ANGYALRA LENNE SZÜKSÉGE
2019.09.25.

PEPSInek eltörött a gerince 😢 LEBÉNULT 😢 EXTRA SOS EGY BEFOGADÓ ANGYALRA LENNE SZÜKSÉGE 🙏

Vasárnap kaptuk a kétségbeesett segítségkérést a Kisújszállási Állatvédőktől. Egy fekete kutyust elgázolt egy autó, a kutya a vízelvezetőbe menekült... elkötelezett önkéntesek kiszedték a sokkos és nagyon súlyosan sérült kislányt.
Pepsi azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett. És nem sokkal ezután megkaptuk azt a röntgen képet, ami minden állatszeretőnek a rémálma. Durva gerinctörés, hatalmas elmozdulással. A neurológiai vizsgálat, a reflexek és a fájdalomérzet teljes kiesése alátámasztotta amit a röntgenképek mutattak: a gerincvelő teljesen elnyíródott. 😢💔 Pepsi ez a csodálatosan szép és kedves fiatal kutyus örök életére lebénult 😢💔😢 Jelenleg még kórházban van, de néhány napon belül el kell hoznunk és meg kell oldanunk a felelős elhelyezését. Egy menhely erre finoman szólva sem ideális. Ugyan a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában jelenleg is több béna, kerekeskocsival közlekedő kutyus van, de az ő ellátásukat ideiglenes befogadók segítik. Nekik sajnos nincs több béna kutya ellátásra kapacitásuk. ‼️EZÉRT SOS IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK PEPSINEK‼️
Alapítványunk mindent biztosít, gyógyszereket, szükség esetén élelmet, orvosi ellátást, fizioterápiás kezeléseket és persze kerekes kiskocsit... és pontosan tudjuk, hogy még ezzel együtt is hatalmas vállalás egy béna kutyus. Bár gyorsan bele lehet rázódni és ők is nagyon alkalmazkodóak. Szóval összességében azt mondhatjuk, hogy félelmetesebbnek és nagyobb kihívásnak tűnik, mint amekkora valójában.

❣️ANGYAL KERESTETIK❣️ Ha csak beszélnél róla, akkor is jelentkezz‼️🙏

06703839480 info@noeállatotthon.hu
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában