Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ludvig:(
2019.09.22.

Az elmúlt napokban megint csak úgy ömlenek be a Noé Állatotthon Alapítványba a súlyoson sérült, beteg állatok.
Ludvigot Ludányhalászi mellett találták, a bozótosban feküdt reményvesztetten, lázasan, óriási fájdalmakkal. A nyakán körben iszonyú mély, elfertőződött nyílt seb. Sürgős életmentő segítségre volt szüksége.
Természetesen azonnal állatkórházba, a Dr. Juhász Tamás Kisállatkórházba került. A nyaki sebét egy bálamadzag okozta ... ó mennyiszer láttunk már ilyet. A babakutyákat bálamadzaggal kötik ki, majd "ott felejtik"... Ez a szépséges kisfiú még egy éves sincs.
Ilyenkor jön a düh és a kérdés, miért???? Állatot tartani nem kötelező!!! Vajon miért kell egy állat aki a bálamadzag végén még a házat sem tudja őrizni.
Azonnal megműtötték és elkezdődött a kezelése. Mostanra már sokkal szebb a sebe, lement a láza. És amióta megszűnt az állandó fojtogató érzés a nyakán, amióta nem okoz minden mozdulat fájdalmat, azóta megállás nélkül játszik és bohóckodik... vagyis igazi kutya lehet végre <

Ludvig még kórházban van, mert a sebe folyamatos ellátást igényel. Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal segíteni tudod a gyógyulását!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Ludvig

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában