Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Köszönjük a támogatásod! Az 1%-od!
2019.09.18.

Igen! Hála Nektek, akik Noé Állatotthon Alapítvány védencei javára ajánlottátok fel a személyi jövedelemadótok 1 százalékát, újabb 1 évig biztosítva van az 1.200 védencünk - közülük évente mintegy 900 új bekerülő - ellátása, gyógyítása, gazdásítása vagy repatriálása.

Keressük a megfelelő szavakat, hogy immár 28. éve álltok mellettünk, segítetek minket és a NOÉs állatokat. A segítségetekkel évente közel 1.000 életet tudunk megmenteni és számukra új esélyt adni az ÉLETRE!

A NAV tájékoztatása szerint összesen 75 928 764 Ft összegben rendelkeztetek úgy, hogy biztos hátteret nyújtotok az Alapítvány gondozásában élő több mint 1.200 állatnak a következő egy évben.

Óriási az összeg és ezzel hatalmas a felelősségünk. Továbbra is kizárólag az állatok segítésére, mentésére, ÉLETére fordítunk minden fillért! És, ahogy már nagyon sok éve, nem "csak" a NOÉs védencek részesülnek mindebből, de folytatjuk a kisebb menhelyek segítését, oltást, chipet, élelmet, ivartalanítást, parazitamentesítést kap további rászoruló nagyjából 2.000 állat. És országosan vállaljuk sérült, beteg, balesetes, életveszélyben lévő állatok gondozásunkba vételét.

Edukációs tevékenységünk keretében mindenki számára elérhető, ingyenes oktatási programunk szeretettel várja óvodások, iskolások, csoportok látogatását és mi magunk is rendszeresen kijárunk tanintézményekbe előadást tartani a felelős állattartásról, a természet és az állatok tiszteletéről, szeretetéről.

Bár ez az összeg egy biztos háttérországot jelent, nagyjából a fele annak, amennyi a biztonságos működésünkhöz, a mentésekhez, az állatok legmagasabb szintű ellátásához szükséges. A másik felét a következő egy évben is közösen kell előteremtenünk. Továbbra is reméljük, hogy velünk és a védenceinkkel maradtok, akiknek csak a közös segítségünk jelenti a túlélést.

Mosolygós szép Napot Nektek Angyalok!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában