Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Wilbure kutyusunk nagy bajba került
2019.08.27.

Ha az embernek egy 1200 állatot befogadó állatotthona van, akkor ott bizony nem csak a friss bekerülőkkel lehet baj. Most egy nagyon-nagyon régi lakónk került baja, Wilbure. Ő eredetileg kamasz kutyaként 2009-ben került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, akkor örökbefogadták, majd néhány év gazdis lét után visszahajították a menhelyre. Az ok Wlibur viharpánikos és a dörgés hatására világgá szaladt. Egyszerűbb volt a középkorú kutyát visszaadni, mint a kertet szökésbiztossá tenni. Ennek már sok éve, sajnos azóta már megöregedett, eltaposta a 10. életévét is. Újabb örökbefogadó a fekete, aránylag nagytestű, viharpánikos kutyára nem jelentkezett :(
Azt vettük észre, hogy nem tud nyelni, ha le is nyeli a falatot kihányja, visszaöklendezi. Orvoshoz szaladtunk vele, a röntgen vizsgálat nyugtalanító gócot mutatott. Nem volt mit tenni a mi CsodaBoda dokink ma endoszkópos vizsgálatot hajtott végre rajta. Aggódva vártuk a híreket. A vizsgálat azonnal kiderítette, hogy az öregfiú tüneteit egy mélyen elakadt, kb. 7cm-es csontszilánk okozta. A szilánkot sikerült eltávolítani, még néhány napig gyógyszert kell szednie és extra megfigyelés alatt tartjuk. De Dr. Boda Attila szerint minden esélye megvan, hogy nyom nélkül túljusson a rémisztő kalandon.

Wilbure egy nagyon kedves, ragaszkodó kutyus. Annyira szeretnénk, ha fekete színe, mérete és a vihartól való félelme ellenére lenne még esélye a gazdis létre. Hátha pont most látja meg valaki, aki eddig csak rá várt... de jó lenne, így lenne teljes a happy end!

Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni az öregfiú állatorvosi költségeihez, most nagyon nagy szükségünk lenne rá!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Wilbur

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában