Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hello az édes pusziosztónk
2019.08.18.

HELLO édes, pusziosztó, 1 év körüli apróság, aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványon keresztül került a gondozásunkba. 2 hétig próbálták szegényt befogni Mezőkövesd határában, mert messziről is látható volt, hogy valami nagy gond van az egyik mellső lábával. Természetesen az alig 6kg-os apró kutyusra nem tudtunk nemet mondani. Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került és azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett. A tejes átvizsgálás során kiderült, hogy a lába nem sérült, valószínűleg fejlődési rendellenesség miatt csökevényes és elképesztően édes módon, mindig köszönésre áll. Így kapta a HELLO nevet. Szerencsére egyéb komoly problémát sem találtak a soványságon és a brutális bolhásságon kívül.
HELLO szépségével és édes természetével mindenkit elbűvölt a Boda rendelőben, majd megérkezett a NOÉ Állatotthonba, további szíveket elrabolni.
Külső - belső parazitamentesítés, szívféregteszt, oltások és ivartalanítás után pedig nagyon szeretne egy biztonságos, saját otthont, ahol a különlegességét pont annyira édesnek és szerethetőnek találják mint mi!

Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet hétfőtől szombatig 10:00 és 15:00 óra között, illetve az info@noeallatotthon.hu címünkön.

Köszönjük, ha támogatni tudod HELLO <3 kivizsgálásának és bekerülési protokolljának költségeit!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Hello

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában