Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Freddy csodálatos élete
2019.08.06.

Freddy hosszú utat tett meg a gazdisodásig, szinte még kölyökként került menhelyünkre és 4 év után talált rá a CSODA! Mi nagyon boldogok vagyunk, olvassátok szeretettel a gazdis beszámolót!

"Olyan régóta szeretnénk már újra írni nektek, de csak úgy száguldanak a hetek. Szinte hihetetlen, hogy Freddy már lassan másfél éve velünk van.
Rengeteg jó sztorink van már vele kapcsolatban. Huncutok, édesek, imádnivalók.

Nagyon nagyon okos, és végtelenül kedves még mindig. Nagyon megnyílt az emberek felé! Mindenkit lelkes farok csóválással és puszival fogad! Más kutyákkal is jól viselkedik. Az elején félt a többi állattól, és nagyon távolságtartó volt velük, de mostanra már kíváncsian szaglássza őket, és néha még játszik is velük. Szinte mindig póráz nélkül sétálunk, és nagyon ügyes benne. Olyannyira, hogy a múlt héten el mertem vinni magammal egy művészeti fesztiválra, ahol szabadon engedtem. Nagyon élvezte és nagyon ügyes is volt. Bátran kalandozott, de mindig figyelt rám, hogy a látóterében maradjak. Az összes fesztiválozót kitörő örömmel fogadta, sőt újabb kutyusokkal KEZDEMÉNYEZETT barátságot, pedig ez nem jellemző rá.
Több trükköt is tanítottunk neki, mert mindenre fogékony! Az alap "ül" "fekszik" "marad" parancsokon túl tud pacsit adni, pitizni, fekvésből a hátára fordulni, tudja mi az, hogy "Állj" és a "Várj meg", de még azt is érti, ha azt mondjuk neki, hogy "vigyázz".

Persze néha huncutkodik, főleg ha valami finomságról van szó. Egyszer például utazás előtt készítettünk magunknak néhány májkrémes szendvicset az útra, amit az előszobában hagytunk egy szatyorban, amíg lepakoltunk a kocsiba. Nagyjából 2 perc múlva értünk vissza a lakásba. Freddy a szőnyeget nyalogatta, ami tele volt morzsával, és a kicsit szottyos folpackokkal. Az összes szendvicset kihalászta a szatyorból, kicsomagolta a folpackból, és megette a szőnyegen!
De persze ennél nagyobb gondunk sose legyen vele!

Egyébként pedig imádni való! Nagyon nyugodt, bújós! De szeret velünk játszani is. Főleg birkózni szeret, vagy a plüssökkel, kötéljátékkal huzavonát játszani.

Egy szóval remekül vagyunk! A lehető legjobb döntést hoztuk meg vele és reméljük, hogy még nagyon nagyon sokáig együtt maradunk! Hamarosan lehengerlően édes képekkel is szolgálhatunk majd, ugyanis most augusztus 23-án Ádámmal összeházasodunk, és Freddy is végig mellettünk lesz, így biztosan készül néhány imádnivaló kép! Addig is ide töltöttem fel néhány újabb képet és videót."
Freddy már nagyon készül az esküvőre és mi is nagyon várjuk a fényképes beszámolót.
Szívből kívánunk további sok boldogságot és csodálatos életet! ♥

További képek ITTMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában