Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Merlot gyógyul és szépül!
2019.06.14.

Merlot közel 1 hónapja került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Olyan iszonyú állapotban, hogy azóta sem térünk magunkhoz... ... emlékeztek Ő gazdás kutya volt.
Nézzétek, a teste milyen szépen alakul. Eltűnőben a pörkök, a gennyes gyulladt sebek. És elkezdett visszanőni a szőre.
A lelke még mindig romokban, apró nagyon pici lépésekben haladunk a szíve felé. Olyan dolgok okoznak óriási örömöt, hogy nem kuksol egész nap a házában - mondjuk ebben a kánikula is a segítségünkre van. Hogy nem menekül el, ha beszélünk hozzá. Hogy a gyógyszerét már néhányszor elvette kanálról. Az érintéstől, a bizalomtól sajnos még mindig fényévekre vagyunk, de nem adjuk fel!!!!
A gyógykezelése tovább folyik, biztosan kellenek még további vizsgálatok is. Hálásan köszönjük mindenkinek aki gondol rá, aki támogatja. Hisszük, hogy egyszer belőle is lehet még egészséges, boldog kutya!!!!
Külön szeretném megköszönni a gondozóinak Dórinak, Timinek és Berninek a profizmust, a türelmet, a kitartást és a segíteni akarást. Nélkülük ezek az apró sikerek sem történnének meg!

Előzmények!
Tudtuk, hogy mind a testi, mind a lelke gyógyulása hosszú és drága folyamat lesz. Köszönjük, ha továbbra is támogattok minket ebben.

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Merlot

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában