Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Medál megszabadult rabláncától
2019.06.09.

Már megint felfoghatatlan, Budapest 18. kerület, alig 8 kg kis testű kutya.
Ez a szerencsétlen pincsike féle szuka kutyus Budapest 18. kerület Darány Ignác utcai virágboltnál kért segítséget. Nyakában lánccal, ami belenőtt a húsába. A lánc úgy volt a nyakára erősítve, hogy erővágóval kellett levágni. Soha - soha nem szabadulhatott a fogságából...
Ezt a szörnyűséget, embertelenséget, barbárságot képtelenség megszokni. Nem tudjuk, hogy most hogyan sikerült megszabadulnia, de boldogok vagyunk. És azonnal megígértük neki, hogy innentől CSAK JÓ DOLOG TÖRTÉNHET VELE!
Megtalálói a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba rohantak be vele, ők kértek számára segítséget. MI természetesen egy pillanatig sem haboztunk. Azonnal a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került és az új ÉLETét Medál néven kezdte meg. A kórházban azonnal elvégezték a nyakán a lánceltávolító műtétet, megszabadítva őt fojtogató, gennyes, elfertőződött és iszonyú fájdalmas béklyójától.
Medál mindenkit elvarázsolt édes, kedves, mosolygós természetével. Számunkra elképzelhetetlen, hogy valaki nap nap után képes volt nézni a szenvedését.
FIGYELEM! Talált kutyaként törvényi kötelességünk az eredeti tulajdonosát aktívan keresni! Így arra kérünk mindenkit, hogy jól nézze meg a képeket és ha felismeri a kutyát, akkor ne habozzon írni nekünk a pr@noeallatotthon.hu címünkre. A tulajdonos adatait egy nagyon fontos papírra kell felírnunk... (ha értitek mire gondolunk...)!

Köszönjük, ha támogatni tudod Medál műtétjének és kórházi kezelésének költségeit! 🙏❤️
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Medál

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában