Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ez a csodaszépség kicsi Akácunk
2019.05.24.

Alig 10 hetes, de már nagyon sok szenvedésen van túl. A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével került a gondozásunkba. Nyakán mély, régebbi, elfertőződött hatalmas vágás. Információnk szerint emberi kéz okozta a borzasztó sérülést az apró kölyökkutya nyakán. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol megoperálták, a sebét kitisztították és összezárták. Jelenleg is kórházban van. A sebe mellett tele volt bolhákkal és egyéb belső parazitákkal. Úgy tűnik már stabil az állapota, holnap fogják eltávolítani a drént a nyaki sebéből.
Ha kijöhet a kórházból és komplikáció mentesen túl lesz a varratszedésen, akkor minél gyorsabban egy álomcsaládot keresünk ennek a piha-puha kislánynak. Nálunk itt házon belül megoszlanak vélemények, hogy berni pásztor vagy esetleg hovawart lehet a felmenői között. Egy biztos, hogy várhatóan közepes testű, félhosszú / hosszú szőrű, csudicsudaszép szuka kutyus lesz!

Hálásan köszönjük, ha akár csak egy picivel hozzá tudsz járulni Akác baba gyógyulásához, műtétjének, kórházi kezelésének számláihoz.
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Akác baba

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában