Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Boti három lábon,de életben van!
2019.05.11.

Helló, halló! Boti vagyok és több dolgot kell nektek mesélnem!
Nem tagadom pocsék szérián vagyok túl. Éheztem, áztam, fáztam. A lábam iszonyúan fájt, tisztára megvoltam róla győződve, hogy nekem harangoztak, eljött értem a kaszás... De egyáltalán nem a kaszás jött értem, hanem egy autó, egy ember és vele a segítség. Segítség persze... konkrétan levágták a lábam. Azt mondják, hogy vagy ez, vagy az ÉLETEM. Mondjuk, ha innen nézzük, akkor így utólag jól döntöttek. Szóval rövidebb vagyok egy lábbal, de több vagyok egy ÉLETTEL. A fájdalmat felcseréltem simogatásra, gondoskodásra, soha ki nem fogyó tányérra és rengeteg szeretetre. Már egy Noé Állatotthon Alapítvány nevű hely kórházában lakom, imádom a csajokat akik egész nap szeretgetnek és akik megkértek, hogy néhány dolgot feltétlenül mondjak el:
1. a hely ahol megmentették az életemet, szerettek és gondoskodtak rólam a Juhász Kisállatrendelő
2. a nagyon kedves és szuper doktorbácsi, aki megszüntette a fájdalmamat és visszaadta az életemet Dr. Juhász Tamás doktor úr
3. a gondozóim üzenik, hogy három lábon is tökéletes vagyok és jó lenne nagyon gyorsan egy igazi felelős (ez mi lehet?) családot kapnom. Mert bár szinte még kölyök vagyok, eddig nem sok jó jutott nekem az életből! (OK ezt teljesen alátámasztom)
És egy saját megjegyzés: értem én, hogy beteg voltam, meg életveszély, meg majd meghaltam, de azért azt benézni, hogy nem pöcsös, hanem cunis vagyok... Mindegy, most már megengedtem nekik, hogy Boti maradjak - majd azt mondjuk, hogy Bettinát becézgetik ilyen ultrabénán :D Szóval itt minden jó, azt mondják nagyon sokan izgultatok értem és lehetővé tettétek, hogy ÉLJEK! Ezért ezer puszipacsi! ❤️

ELŐZMÉNYEK!Hálásan köszönjük a sok pozitív energiát amit Botinak küldtetek. Még előttünk az oltási program és az ivartalanítás... Köszönjük, ha továbbra is a kislánnyal maradtok:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Boti

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában