Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tápadomány - Debrecen és Hajdúböszörmény
2019.04.07.

A NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projektjének következő állomása Debrecen és Hajdúböszörmény volt. A NOÉs teherautó száraztáppal megpakolva Hajdú-Bihar megye felé vette az irányt, ahol 2 debreceni és 1 hajdúböszörményi menhely volt a lepakoló célállomás. Önkénteseink élményekkel, szeretettel felpakolva érkeztek vissza az útról.

Az első állomás Hajdúböszörmény, Pacsi menhely volt. Rend és tisztaság, szakértelem, kulturált környezet várta önkénteseinket. Nagyjából 100 kutya van a menhelyen és cicákról is gondoskodnak, bár ők elsősorban azok, akiket a jósorsuk odavezérelt. Kedves gondozók és segítők várták a kis csapatunkat és az érkező élelmiszer adományt.

Érdemes követni őket a facebook oldalukon, láthatjátok, hogy milyen csodás gazdikeresőik vannak és éppen miben tudtok nekik Ti is közvetlenül segíteni:
Pacsi Kutyamenhely Alapítvány, Hajdúböszörmény
https://www.facebook.com/pacsikutya,

A segítő szállítmány második állomása a Puli Állatvédő Egyesület menhelye Debrecenben. Nagyjából ők is 100 kutyusról gondoskodnak a városon kívül található erdei tanyán. A menhely fejlesztés alatt áll, kifutókat építenek és modernizálják a kutyák életterét.
Önkénteseinket természetesen itt is nagyon kedvesen fogadták és hálásan köszönték a kutyatápot.

Érdemes Őket is követni a legnagyobb közösségi portálon!
Puli Állatvédő Egyesület-Debrecenhttps://www.facebook.com/puliallatvedodebrecen/,


A harmadik állomás szintén Debrecenben volt az "Együtt az Állatokért" Állatvédő Közhasznú Egyesület, Kutyaház menhelye. Itt nagyjából 200 kutyáról gondoskodnak, van több kerekeskocsik béna kutyusuk, idős, vak kutyáknak speciális kuckók kialakítva: Az egész nagyon barátságos és mindent a kutyák, akár speciális igénye szerint próbálnak kialakítani.
Kis csapatunkat itt is nagyon nagy szeretettel fogadták és nagyon köszönték az adományokat.

Rengeteg szép, okos, bájos gazdikeresőjük van, érdemes az oldalukat végigböngészni!
"Együtt az Állatokért" Állatvédő Közhasznú Egyesület - Debrecenhttps://www.facebook.com/DebreceniKutyahaz/,
Nagyon szépen köszönjük a Hangya Közösségnek, hogy mint már oly sokszor nagyon hasznos dolgokkal kiegészítette az adományainkat a vidéki menhelyeknek.
És természetesen Áginak és Attilának, a NOÉ Állatotthon Alapítvány csodás önkénteseinek, hogy ismét hajnaltól későestig úton voltak és célba juttatták az adományokat.

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.

Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában