Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Noés csoda Szergényben is ♥
2019.03.31.

Mikor a Noé Állatotthon Alapítvány átvette a Szergényi menhelyet, vele együtt Bubut is „megörököltük”, Ő már akkor is az idősebb korosztályhoz tartozott ♥. Teljesen szocializálatlan kutyus volt, menekült az emberek elől és fajtársaival sem ápolt éppen jó viszonyt. Persze mi elég elszántak vagyunk és sohasem szoktuk feladni, azonnal elkezdődött Bubu szocializációja. Nem volt rövid menet és könnyű sem, de minden percét élveztük. Csodálatos dolog volt egy idős, szenilis kutya lelkéhez befurakodni, napi szinten ünnepeltük az apró lépésekben mérhető sikereket. Később már a napi rutin része lett a pórázon való sétálás és hatalmas öröm volt mikor először kiengedhettük a kenneljéből, mindannyian úgy éreztük Bubuval eljutottunk a csúcsra, mígnem február végén érkezett a hír, hogy Drága öreg barátunknak látogatói érkeznek. Remegő gyomorral, hatalmas izgalommal és bevallom őszintén némi szkepticizmussal fogadtuk Gábort és az ő kutyusát, Pocakot ♥. Pocak másfél éves, játékos tünemény, aki már az első pillanatban Bubut barátként üdvözölte, próbálta játékra hívni, ám Ő nem adta magát egykönnyen, morgással, csettegéssel figyelmeztette az ifjú jövevényt amikor túlságosan közel került a magánszférájához.
Vegyes érzelmekkel búcsúztunk látogatóinktól, de szerencsénkre Gábort sem abból a fából faragták aki feladja álmait. Ő és a családja elhatározta, hogy Bubunak megszépítik a hátralévő éveit. Még 4 hétvégén jöttek ismerkedni, barátkozni, minden vasárnapot együtt töltöttek Vele. És igen! Megtörtént a CSODA (!) március 23 –án Bubuka összecuccolt és gazdihoz költözött. ♥ Igazi családja lett és most már elmondhatja Ő is, hogy Valaki kutyája ♥! Bubu nagyon hamar felvette a család ritmusát, Pocakkal teljes mértékben egymásra hangolódtak.
Lakásban alszik, sétálnak, kirándulnak együtt, igazi álom élete lett! Öregfiú! Érdemes volt várnod, OTTHON vagy! ♥
Amikor ilyen mértékű szeretettel fogadják egy-egy védencünket és látjuk, hogy mennyire készültek az érkezésére, ez erőt is hitet ad a továbbiakban, érezzük, hogy szükség van ránk!

Bubu légy nagyon boldog a Családoddal! ♥

További képek ITTMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában