Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tápadomány - Kisvárda és Nyírmada
2019.02.25.

2019-ben folytatódik a NOÉ Állatotthon Alapítvány menhelysegítő programja. Sőt idén terveink szerint az év második felében újabb segítő elemekkel tudjuk bővíteni a segítő palettánkat.

Az év első megmozdulása egy teherautónyi száraztáp adomány volt, melyet önkéntesünk Attila juttatott célba. Ezúttal Kisvárdára és Nyírmadára ment a gyorssegély.


Mind a két helyszín már régi támogatott partnere a NOÉ Állatotthon Alapítvány menhelysegítő projektjének. Évente többször járunk hozzájuk és látjuk azt az emberfelettii, szinte szélmalomharcot, melyben tevékenykednek.

Kisvárdai Ugat-Lak Menhelyen több mint 400 kutya vár gazdára. Enikő és maroknyi csapata erőn felül gondozza őket és teremtik elő az állatok ellátáshoz szükséges forrásokat. Minden segítség számít, hálásan fogadják az önkénteseket, a pénz és tárgyi adományokat, a legnagyobb kincs feléjük a felelős örökbefogadó. Nézzetek szét a facebook oldalukon: https://www.facebook.com/Ugatlak/
Mi most egy nagy mennyiségű tápadománnyal járultunk hozzá a nehéz téli hónapokhoz.


Kisvárdáról Nyírmadára érkezett a NOÉ Állatotthon autója. Ide szintén élelmet vittünk, illetve Magdi - a menhelyvezető - kérésére 3 kutyust fuvaroztunk fel Budapestre. A három szerencsés ebet itt ideiglenes befogadó várta a Fogadjörökbe Alapítvány jóvoltából.
Ha már ott jártunk, akkor a lányok befogták Attilánkat segíteni, egy kutyust próbáltak befogni, akit aznap reggel dobtak ki a menhely mellé. Sajnos nem jártak sikerrel, reméljük azóta már biztonságban van a kisfickó.

Nyírmadán nagyjából 120 kutyát gondoznak ... pontosabban leginkább gondoz szinte egyedül Magdi. Sajnos egyáltalán nincs segítsége, így nála is elkél minden apróság. Rengeteg gyönyörű, kedves, jól szocializált kutyával van tele a menhely. Ha valaki új családtagban gondolkozik érdemes náluk is körbe nézni:
https://www.facebook.com/K%C3%B3borl%C3%B3k-%C3%81llatv%C3%A9delmi-Egyes%C3%BClete-219165338123305/?tn-str=k*F


Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.

Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában