Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hiéna a gerinctörött kutyusunk túl van a műtéten.
2019.03.20.

Hiéna a gerinctörött kutyusunk túl van a műtéten.
Egész hétvégén érte IS izgultunk. Múlt hét csütörtökön túlesett a sürgősségi MR vizsgálaton a VetScan Kisállat Diagnosztikaban, ahol Kerekes Zoltán doktor úr és szuper csapata a megszokott kedvességgel, a legmagasabb szakmai színvonalon és empátiával vizsgálta a súlyosan sérült pici kutyánkat. Hiénának nem "csak" csúnya combcsont törése, de összetett gerinctörése is van. Ráadásul az eredmény szerint sajnos nem is friss, pedig ilyenkor szó szerint versenyfutás van az idővel. Az MR vizsgálóból azonnal robogtunk vele a Juhász Kisállatrendelőbe, ahol Dr. Juhász Tamás várta. A doktor úr azonnal megvizsgálta és az MR lelettel összevetve felállította a pontos műtéti tervet. Március 15-én egy több, mint 5 órás operáció során rendbe hozta a törött combcsontját és a gerinccsigolyáit. Mi pedig most nagyon - nagyon drukkolunk ennek kisfiúnak, aki még alig 8 hónapos és MUSZÁJ LÁBRA ÁLLNIA, MUSZÁJ FUTNIA, SZALADNIA! Ezért drukkolunk és erre kérünk Titeket is! Nem kérdés, hogy mióta Hiéna a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába került, azóta a legkiválóbb szakemberek küzdenek érte!
Az MR költsége 70.000Ft volt, a combcsont és a gerinc műtét, a kórházi kezelés pontos összegét még nem tudjuk. Bár mindenhol jelentős kedvezményekkel segítik a munkánkat, de biztosan több-százezer forint lesz. Hatalmas szükségünk van a segítségetekre!


ELŐZMÉNY !
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Hiéna

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában