Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szelence borzalmai
2019.02.28.

Extra SOS segítségkérés érkezett a Noé Állatotthon Alapítványhoz, miszerint egy borsodi falu Coop üzlete előtt súlyosan sérült, elvágott nyakú kutya szenved. A nem túl közeli fénykép és videó alapján is biztos volt, hogy azonnali, életmentő segítségre volt szüksége. Késlekedésre nem volt idő, így maga a segítségkérő Balázs Andi pattant azonnal autóba (hálásan köszönjük neki!) és száguldott fel vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Ott már felkészülve várta Orbán Beáta doktornő, aki azonnal megkezdte a kezelését. A shar-pei szerű kicsilány a Szelence nevet kapta. És mint kiderült egy bálamadzag nőtt bele a nyakába és szó szerint fojtogatta szegényt. A madzag mélyen a húsba vágott, már egészen közel jutva a létfontosságú szervekhez. A doktornő eltávolította és kitisztította az elfertőződött sebét, majd cukros kötéssel fedte a minél gyorsabb gyógyulásért. Mintha mindez nem lenne elég Szelencének, bónuszban hemzsegtek benne a bolhák, összegyűjtött jónéhány kullancsot és az egész testén bőrbetegség tünetei látszódnak. Szelence kórházban van, naponta többször kezelik, kötözik a borzasztó sebét, várjuk az eredményeket az egyéb betegségeivel kapcsolatban. Drukkoljatok a kislánynak, aki az átélt borzalmak ellenére egy bűbájos, kedves, együttműködő kutyus.

Minden mentés fontos, de amikor szó szerint életveszélyről van szó, akkor nincs sok idő mérlegelni. A Ti támogatásotokkal mondhattunk azonnal igent Szelencének is! Köszönjük, ha ezt a jövőben is segítitek!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Szelence!

IIletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában