Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kicsi kutya, nagy a baj! :(
2019.02.27.

Kicsi Aro menhelyünk legapróbbja, de ne tévesszen meg ez senkit, mert mindezek ellenére Ő a legnagyobb arc mindközül. Csubakkával él egy kennelben és Ők ketten minden reggel heves ugatással fogadják a kollégát, aki rutinszerűen végigjárja a kenneleket és ellenőrzi, hogy minden rendben van-e. Nem volt ez másképp péntekeken sem, volt csaholás, farokcsóvi és minden ami ilyenkor hozzátartozik a menhelyi élethez. Majd egy jó óra múlva valami szokatlan dologra figyelt fel gondozója, Aro a háza mellett feküdt, gyönyörű gomb szemeivel szinte elmesélte, hogy valami nagy baj történt. Nem tudott felállni még segítséggel sem, minduntalan összenyeklett apró kis teste.
Késlekedés nélkül becuccoltuk az autóba és rohantunk állatorvosi rendelőbe, ahol összeszűkült gyomorral vártuk a vizsgálat eredményét. A röntgen lelet alapján gerince, medencéje rendben, csontérintettséget nem mutatott a felvétel. A vizsgálat alapján a hátsó gerincvelői reflexei renyhék, de megtartottak, lágyrészi sérülés valószínűsíthető. Elkezdődött a konzervatív kezelése.
Nagyon sok gyógyszert kapott, naponta többször masszírozzuk apró kis lábacskáit, de sajnos eddig nem nagyon tapasztalunk javulást. Drága csöppségünk nagyon együttműködő, nagyon kooperatív kutyus. Naponta ölbe kivisszük levegőzni egy kicsit, segítünk ahol lehet és tudjuk, hogy talpra fog állni.
Jelen pillanatban nagy valószínűsége annak, hogy szükséges lesz egy MRI vizsgálat, melynek költsége igencsak megterheli az amúgy is üres kasszánkat, de ezen nem fog múlni. Mindannyian bizakodóak vagyunk, kicsi Aro hamarosan ugyanaz a bohókás, lóti-futi vagány srác lesz, mint akit a kezdetekben megismertünk. ♥

További képek ITTAmennyiben anyagilag is szeretnéd támogatni Aro küzdelmét, megteheted a szergényi menhelyünk elkülönített számláján.
Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267, közlemény rovatba kérjük beírni: „Aro”
Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42
Hálásan köszönjük!


Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában