Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Borsó az életéért küzd, nagyon nagy a baj
2019.01.20.

Amikor megláttam Borsót extra sürgős segítségkérő posztját, azonnal tudtam, hogy rajta muszáj segítenünk. Gyors egyeztetés, fuvarszervezés után, már robogott is érte Abonyba a mi Ernőnk. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány védő szárnyai ala. Azonnal a Juhász Kisállatrendelőbe szaladtunk vele, ahol az orvosok már várták a folyamatosan vérző, lázas kutyát. Bár az első távoli, elmosódott képekből is lehetett sejteni, hogy szerencsétlennel nagyon nagy a baj, a valóság még ennél is kétsegbeejtőbb Borsónak (így neveztem el az éjszaka) nem hüvelyelőesése van, ahogy ezt a képek alapján sejteni lehetett, hanem összeharapdálták hátulról. Valószínűleg egy párzás fajult ilyen tetlegességig. A nagy baj, hogy a sérülése nem friss. Brutálisan elfertőződött, az ánusz és a pérája környéke hatalmasra van duzzadva, ömlik belőle a vér, a genny és a savó. Borsó közben csont és bőr, mindössze 16kg jelenleg. Rosszul van, fekszik, óriasi fájdalmai vannak. És mégis kedves, csendesen, megadóan tűr mindent, csak a végtelensegig megtört és szomorú szemecskéi árulkodnak a kínjairól. Borsó chipes kutya, de a chipje nincs regisztrálva az országos adatbázisban. Lehet, hogy Borsó “gazdás” kutya, mégis napok óta az utcán fagyoskodik ilyen állapotban⁉️

Napok óta küzdenek az állatorvosok az életéért, de egyenlőre csak egy nagy sóhaj volt a válasz a jövőjét illetően. A gyógyszerek és a kezelések ellenére, vérzik, nagyon rosszul van... aggasztó, éltveszélyes az állapota, de muszáj, hogy sikerüljön, nem adhatja fel‼️ Nagyon-nagyon sok pozitív energiára van szüksége‼️ Szorítsatok érte.

Hálásan köszönjük, ha támogatásotokkal is Borsó mellé álltok, ezzel nem csak neki segítetek, de lehetőséget adtok újabb rászoruló életének megmentésére‼️

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Borsó!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában