Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2018.12.11.

Elkezdődött a karácsonyi készülődés, a bevásárlóközpontok környéke megközelíthetetlen, az üzletek tömve vannak. Ideges, türelmetlen emberek lökdösik egymást, veszekednek egy-egy akciós terméken. És Te úgy érzed, ez az egész nem méltó a SZERETET ünnepéhez? Hogy a megvásárolható áruk többsége bóvli, vagy olyan dolog melyre soha nem lesz szükség?
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.

Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon Karácsonyi Adománykártyájával most mindez lehetséges!
Adományozz a megajándékozni kívánt személy nevében valamelyik rászoruló állatunk etetésére, gyógykezelésére vagy akár életmentő műtétjére, cserébe pedig minden támogatott állat után egy-egy egyedi KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁT adhatsz majd át szeretteidnek a fa alatt.

,

Mi a teendőd?.
1. Válaszd ki a támogatni kívánt állatunkat! Lehet akár gazdikereső, vagy végleges lakó. Természetesen nem csak kutyát vagy cicát, de akár gazdasági-, vad- vagy egzotikus állatot is választhatsz. És persze bármelyik speciális projektünk védencét is, akár a MiniMenhelyről, a boxerek, bulldogok, cane corsok vagy a csau-csauk közül is.

.

2. Utald el az adományod összegét, a megjegyzés rovatba írd bele: KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA és a támogatott állat nevét.

Bankszámlaszámunk:
MagNet Bank 16200175-11537814

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
Swift kód: HBWEHUHB
MagNet Magyar Közösségi Bank / 1062 Bp., Andrássy út 68.

EURO számlánk:
OTP 11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal:
info@noeallatotthon.hu

Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

.

.

3. Írj az pr@noeallatotthon.hu címünkre és jelezd az utalásodat és a támogatott állatot, valamint a kártya átvételének módját.

4. Adománykártya átvétele: az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
- email-en elküldjük az adománykártyát

- visszaigazoló levelünk után, személyesen átveheted a NOÉ Állatotthonban nyitvatartási időben ELÉRHETŐSÉGEINK
- 4.000 Ft feletti adomány esetén postán elküldjük a részedre. Figyelem, postán csak azokat a kártyákat tudjuk elküldeni, melyekhez minden adat, a befizetés igazolásával együtt, a rendelkezésünkre áll 2018. december 17-ig.

Biztosak vagyunk benne, hogy nincs szebb, maradandóbb és szeretettel telibb ajándék annál, mint amikor valakit egy igazán rászoruló élőlény gyógykezelésével, ellátásával vagy akár életmentő műtétjével lepnek meg!

.

Mennyi adomány mire elég?.
Ötezer forintból egy beteg állat gyógyszereit tudjuk megvásárolni, vagy élelmezését tudjuk biztosítani, egy bála szénát tudunk vásárolni.
Tízezer forintból valaki oltási programját tudjuk elkezdeni, vagy egy zsák speciális tápot tudunk egy rászorulónak vásárolni.
Tizenötezer forintból finanszírozni tudjuk egy állat ivartalanítását.
Húszezer forintból, már egy kisebb műtétet, vagy egy speciális laborvizsgálatot is ki tudunk fizetni.

Ha az állatot már kiválasztottad, vagy ismered a megajándékozni kívánt kedvencét, de nem tudod, hogy mekkora összeg mire elég, vagy mekkora adományra lenne szüksége, keress minket és mi nagyon szívesen segítünk!


Te is örülnél egy ilyen igazi szép ajándéknak? Lehetséges, hogy pont a Te szeretteid, ismerőseid nem tudják mivel lepjenek meg Téged karácsonyra, küld tovább nekik ezt a lehetőséget és a Te vágyad (és persze a miénk is) teljesülhet!

Biztosak vagyunk benne, hogy a NOÉs KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA szívbe talál! Áldott, békés ünnepeket kívánunk!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában