Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ivanhoe-t sajnos műteni kellett
2018.12.05.

Ivanhoe és kistestvére Jelena egy szaporítótól került a gondozásunkba. Mind a két pici Berni pásztor babának beteg az egyik hátsó lába. Jelena, a kislány nagyon jól reagált a fizioterápás kezelésre, melyet Szentkuti Orsolya (Dogology - Kutya-fizioterápia, kutyaoktatás) és segítő csapata biztosít a Noé Állatotthon Alapítvány rászoruló védenceinek hetente többször. Ivanhoe lábát viszont CsodaBoda dokinak sürgősséggel meg kellett műtenie, mert a vélhetően fejlődési rendellenesség miatt olyan feszülés volt az apró térdízületben, hogy félő volt apró darabokra robban. Dr. Boda Attila fél éjszakát műtötte a kismackót, aki egy speciális állítható külső fixateurt kapott. Két naponta kell vele járni ellenőrzésre, kötözésre és a gyógyulástól függően a doktor úr kívülről állítja a térde hajlásszögét - legjobban talán egy fogszabályzó állításához tudnánk hasonlítani. Mindez persze most nagyon kellemetlen a kis kölyöknek, de ez a záloga, hogy később egy egészséges teljes életet tudjon élni.
SOS ideiglenes vagy végleges befogadót keresünk a kispasinak, aki tudja vállalni, hogy a megadott időközönként (mely egyre ritkul) el tudja vinni vizsgálatra, kötözésre a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Állapotáról és egyebekről részletesebben a pr@noeallatotthon.hu címünkön tudunk tájékoztatást adni!

Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni kismackó Ivanhoe gyógyulásához és esélyéhez az egészséges teljes ÉLEThez!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Ivanhoe!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában