Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ivanhoe-t sajnos műteni kellett
2018.12.05.

Ivanhoe és kistestvére Jelena egy szaporítótól került a gondozásunkba. Mind a két pici Berni pásztor babának beteg az egyik hátsó lába. Jelena, a kislány nagyon jól reagált a fizioterápás kezelésre, melyet Szentkuti Orsolya (Dogology - Kutya-fizioterápia, kutyaoktatás) és segítő csapata biztosít a Noé Állatotthon Alapítvány rászoruló védenceinek hetente többször. Ivanhoe lábát viszont CsodaBoda dokinak sürgősséggel meg kellett műtenie, mert a vélhetően fejlődési rendellenesség miatt olyan feszülés volt az apró térdízületben, hogy félő volt apró darabokra robban. Dr. Boda Attila fél éjszakát műtötte a kismackót, aki egy speciális állítható külső fixateurt kapott. Két naponta kell vele járni ellenőrzésre, kötözésre és a gyógyulástól függően a doktor úr kívülről állítja a térde hajlásszögét - legjobban talán egy fogszabályzó állításához tudnánk hasonlítani. Mindez persze most nagyon kellemetlen a kis kölyöknek, de ez a záloga, hogy később egy egészséges teljes életet tudjon élni.
SOS ideiglenes vagy végleges befogadót keresünk a kispasinak, aki tudja vállalni, hogy a megadott időközönként (mely egyre ritkul) el tudja vinni vizsgálatra, kötözésre a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Állapotáról és egyebekről részletesebben a pr@noeallatotthon.hu címünkön tudunk tájékoztatást adni!

Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni kismackó Ivanhoe gyógyulásához és esélyéhez az egészséges teljes ÉLEThez!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Ivanhoe!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában