Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Menhelysegítő program 2018 - Nyírmada
2018.12.05.


Nyírmadán folytatódott a NOÉ Állatotthon Alapítvány Menhelysegítő Programja. Visszajáró segítők vagyunk itt. A nagyjából 100 - 120 kutyáról gondoskodó menhelyen nem egyszerű a munka, de Magdi nagyon tisztességgel küzd az elemekkel, a bajban lévő kutyákért. Kutyatáppal, veszettség és kombinált oltással, chippel és állatorvossal érkeztünk. És nem jöttünk el üres kézzel. :)

Szomorúan tapasztaltuk, hogy nagyon sok kutya már régi ismerősünk, vagyis minimum 1 éve, de van aki 4 éve már a menhely lakója. Magdi és szó szerint ici-pici csapata nagyon nehéz helyzetben van, hiszen a környéken rengeteg a rászoruló állat - nem csak kutyákat, de cicákat is gondoznak! - de gyakorlatilag nincs segítő önkéntesük, sőt még fizetésért sem találnak embert. Időről időre néhány közmunkás segít nekik, de elhivatott, állatszerető munkaerő egyáltalán nincs.


Most is mint mindig sokszorosan szerelembe estünk, hiszen a kutyák gyönyörűek, közel 75%-uk fekete ... Legszívesebben a fél menhely felutazott volna velünk Budapestre, de itt nálunk is állandó a teltház, ezért rászorultsági alapon Oszkár tette át pucér popóját a NOÉ Állatotthonba. Oszkár egy német juhász keverék, édes - kedves kan kutyus, aki nagyon súlyos bőrbetegsége miatt szinte teljesen kopasz. Helyben nem volt lehetőség a teljes körű kivizsgálására és kezelésére, így most neki nyújtunk egy új esélyt. Természetesen a kezelése azonnal megkezdődött.Köszönjük Dr. Répánszky Ádám doktor úrnak, a NOÉ Állatotthon Alapítvány ellátó állatorvosának, hogy mint már olyan sokszor most is velünk volt. Átvizsgálta a kutyusokat és beoltotta, chipezte Őket!Ha pedig a környéken élsz és kutyát, cicát szeretnél felelősen örökbefogadni, ne habozz, keresd a Kóborlók Állatvédelmi Egyesületet NYÍRMADÁN! Nagyon nagy szükség van segítőkre, önkéntesekre, sétáltatókra is!
Bővebben róluk, az örökbefogadható állatokrul facebook oldalukon vannak információk ITT:
KÓBORLÓK ÁLLATVÉDELMI EGYESÜLET - NYÍRMADA
,

További képek a segítőnapról: ITT!,

Egy kis videó a menhelyről, amikor ott jártunk
,

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.

Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában