Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Menhelysegítő program 2018 - Nyírmada
2018.12.05.


Nyírmadán folytatódott a NOÉ Állatotthon Alapítvány Menhelysegítő Programja. Visszajáró segítők vagyunk itt. A nagyjából 100 - 120 kutyáról gondoskodó menhelyen nem egyszerű a munka, de Magdi nagyon tisztességgel küzd az elemekkel, a bajban lévő kutyákért. Kutyatáppal, veszettség és kombinált oltással, chippel és állatorvossal érkeztünk. És nem jöttünk el üres kézzel. :)

Szomorúan tapasztaltuk, hogy nagyon sok kutya már régi ismerősünk, vagyis minimum 1 éve, de van aki 4 éve már a menhely lakója. Magdi és szó szerint ici-pici csapata nagyon nehéz helyzetben van, hiszen a környéken rengeteg a rászoruló állat - nem csak kutyákat, de cicákat is gondoznak! - de gyakorlatilag nincs segítő önkéntesük, sőt még fizetésért sem találnak embert. Időről időre néhány közmunkás segít nekik, de elhivatott, állatszerető munkaerő egyáltalán nincs.


Most is mint mindig sokszorosan szerelembe estünk, hiszen a kutyák gyönyörűek, közel 75%-uk fekete ... Legszívesebben a fél menhely felutazott volna velünk Budapestre, de itt nálunk is állandó a teltház, ezért rászorultsági alapon Oszkár tette át pucér popóját a NOÉ Állatotthonba. Oszkár egy német juhász keverék, édes - kedves kan kutyus, aki nagyon súlyos bőrbetegsége miatt szinte teljesen kopasz. Helyben nem volt lehetőség a teljes körű kivizsgálására és kezelésére, így most neki nyújtunk egy új esélyt. Természetesen a kezelése azonnal megkezdődött.Köszönjük Dr. Répánszky Ádám doktor úrnak, a NOÉ Állatotthon Alapítvány ellátó állatorvosának, hogy mint már olyan sokszor most is velünk volt. Átvizsgálta a kutyusokat és beoltotta, chipezte Őket!Ha pedig a környéken élsz és kutyát, cicát szeretnél felelősen örökbefogadni, ne habozz, keresd a Kóborlók Állatvédelmi Egyesületet NYÍRMADÁN! Nagyon nagy szükség van segítőkre, önkéntesekre, sétáltatókra is!
Bővebben róluk, az örökbefogadható állatokrul facebook oldalukon vannak információk ITT:
KÓBORLÓK ÁLLATVÉDELMI EGYESÜLET - NYÍRMADA
,

További képek a segítőnapról: ITT!,

Egy kis videó a menhelyről, amikor ott jártunk
,

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.

Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában