Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szergényi menhelyünk is fehérbe öltözött
2018.12.01.

A tél végérvényesen beköszöntött, lakóink az évszakváltozást érzékelve fokozatosan átálltak „téli üzemmódra” ,jó kondícióban , gyönyörű szép vaskos bundát növesztettek. A természetes folyamatokba nem szükséges beavatkoznunk, elegendő, ha támogatjuk ezek működését. Az elmúlt hetekben megkezdtük a házak rendbetételét, ahol szükséges volt a szigetelést javítottuk, pótoltuk. Mindenki háza vastagon be lett szalmázva,szélfogókat felszereltük a kennelekre.
Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy hálás köszönetünket fejezzük ki Mesterházy Csaba vállalkozónak, aki 20 bála szalma adományával hozzájárult kutyáink megfelelő komfort érzetéhez. És nagyon köszönjük Attilának, budapesti önkéntesünknek, aki szabadidejét feláldozva eljött hozzánk és a kutyaházakat felszerelte hővédő függönyökkel .
A komfortos fekhelyek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő kondíció biztosításra is, magasabb energia tartalmú, frissen főzött meleg ételt kapnak mindennap . Úgy érezzük, hogy mindent megteszünk kis védenceink életéért, jólétéért, de mégis az igazi és legjobb ami történhet velük, az egy szerető és gondoskodó család. Mindannyian egy dolgot kérnek igazán a Jézuskától, hogy életük hátralévő részét egy csodálatos saját otthonban tölthessék, ahol szívből szeretik őket.
Mi reménykedünk, hogy minél többen szép ajándékot kapnak karácsonyra!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában