Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

SZÍVFÉREGELTÁVOLÍTÓ MŰTÉTEK!
2018.11.25.

Nehéz ez a nap. Két kis mopszocskánk ment ma szívféreg eltávolító katéteres szívműtétre. Nem először érezzük ezt a feszültséget. Donáta és Vitália egy püspökladányi szaporítótól került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Sok egyéb nagyon komoly egészségügyi problémájuk mellett, extra súlyos szívféreg fertőzöttek. Az egyetlen szóba jöhető gyógymód a szívműtét. Hónapok óta várunk erre a napra, a szívünk mégis tele félelemmel. Dr. Péterfia Dalma és szuper csapata, Dr. Luigi Venco olasz szívfereg specialista professzorral ma megműti a lányokat.
Nagyon aggódunk, de tudjuk Donátának és Vitáliának EZ AZ EGYETLEN ESÉLYE. Szorítsatok szegény kis sokat szenvedett, végtelenségig kihasznált kutyusainknak.

A műtét nem csak kockázatos, de borzasztó drága is. Kettejük műtetétje több, mint 500.000 Ft-ba kerül. Angyalokat keresünk, akik segíteni tudnak nekünk kifizetni ezt a hatalmas összeget.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Donáta es Vitália!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában