Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

újabb törött gyönyörűségünk Szotyka
2018.10.12.

Újabb törött gyönyörűség a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában. Szotykának az Érted Ugatok Állatvédő Egyesület kért segítséget. Ez az édes kis pihe-puha fiúcska még 1 éves sincs, de már ki tudja mi mindenen ment keresztül. Eddig Kisterenyén az utcán élt. Nem tudni pontosan hogy, de nagyon megsérült, 3 komolyabb törést is szenvedett. Mire megérkezett számára a segítség, már a törései nem voltak frissek, így a mi CsodaBoda dokink azonnal nem műtötte meg. Néhány nap kórházi megfigyelés után, most a Noé kórházban lábadozik. A spontán csontgyógyulás miatt muszáj megfigyelni, hogy milyen a mozgása, vannak-e fájdalmai. Mert lehetséges, hogy egy műtéti beavatkozás most nagyobb veszéllyel járna, mint amekkora előrelépést jelentene. Szóval most várunk és figyeljük, természetesen folyamatos állatorvosi kontroll alatt van. Drukkoljatok Szotykának. Még előtte az egész élete, meg nagyon sokat kel játszania, ugrálnia, futnia-szaladnia.
Nekünk pedig a sok beteg állat állatorvosi számlájának kifizetéséhez minden apró segítség nagyon sokat jelent és nagyon köszönjük!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Szotyka!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában