Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

(Csonka) Bandi életéért kűzdenek!
2018.10.09.

Az életéért küzdenek, pedig volt gazdája! Volt gazdája, aki amikor beteg lett nem vitte orvoshoz, aki gyógyszer és gondoskodás helyett fagyállóval akarta megoldani, a rothadástól bűzös kutya “sorsát”. Állatbarátoknak köszönhetően menekült ki egy Hajdú-Bihar megyei faluból ez a szerencsétlen kis tacskókeverék kan kutyus. Vészesen lesoványodva, a farkát magának lerágta, legyektől beköpve, elrohadt fenékkel, remeljük nem túl későn.

Nálunk a (Csonka)Bandi ❤️ nevet kapta és túl van az első nagy műtéten a Dr. Juhász Tamás Kisállatkórházban. A nyüveket, amik a testét elkezdték élve felfalni eltávolították, az öncsonkolás miatt lerohadt farkának maradékát amputálták. És most folyik a harc az életéért. Nagyon kell neki a drukk, kritikus napoknak nézünk elébe. Nagyon szeretnénk, ha sikerülne, ha Bandi újra boldog kutya lehetne. Meg akarjuk találni neki azt a családot, aki nem megöli a bajban, hanem szereti es óvja!
Köszönjük, ha mellé, ha mellénk álltok. Pillér, (Csonka)Bandi es egy hamarosan érkező ripityára törött kölyök a három legújabb mentvényünk. Mellettük ma van Barack bulldogunk szemműtétje es Ludmillánk hallójárat-írtó műtétje, hogy a “járóbetegekről” ne is beszéljünk. Ennyi beteg, sérült, műtétes állat mellett minden apróság nekünk hatalmas segítség!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: CsonkaBandi!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában