Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

KÖSZÖNJÜK!
2018.09.19.

Egyszerűen nem tudjuk szavakba önteni, hogy mennyire hálásak vagyunk Nektek! Nektek, akik felajánlottátok a Noé Állatotthon Alapítvány védencei javára a személyi jövedelemadótok 1% százalékát!

Nagyon sokan voltatok, az adóhatóság tájékoztatása szerint 15.177 adózó rendelkezett a Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány javára, mely 72.009.666 Ft összegben biztos háttért jelent az Alapítvány gondozásában élő 1.200 állatnak a következő egy évben.

Tudjuk, ez nagyon nagy összeg és nagyon nagy felelősség. Ígérjük, ahogy az elmúlt 27 évben, ezután is minden fillért, minden energiát, minden támogatást azokra fordítunk, akik Nektek és nekünk a a legfontosabbak: a rászoruló, balesetet szenvedett, életveszélyben lévő ÁLLATOKRA. Hosszú évek óta már nem"csak" a saját 1.200 állatunk ellátására, gyógyítására fordítjuk mindezt, de évente még nagyjából 1.500 - 2.000 állat kap oltást, chipet, parazitamentesítést vidéki kisebb menhelyeken. Illetve az ország egész területén segítünk táp és egyéb tárgyi adományokkal. Illetve földrajzi megkötés nélkül vállaljuk a beteg, sérült, utolsó esélyes rászorulókat. Edukációs tevékenységünk keretében mindenki számára elérhető, ingyenes oktatási programunk szeretettel várja óvodások, iskolások, csoportok látogatását és mi magunk is rendszeresen kijárunk tanintézményekbe előadást tartani a felelős állattartásról, a természet és az állatok tiszteletéről, szeretetéről.
Bár ez az összeg egy biztos háttérországot jelent, nagyjából a fele annak, amennyi a biztonságos működésünkhöz, a mentésekhez, az állatok legmagasabb szintű ellátásához szükséges. A másik felét a következő egy évben is közösen kell előteremtenünk. Továbbra is reméljük, hogy velünk és a védenceinkkel maradtok, akiknek csak a közös segítségünk jelenti a túlélést.

Mosolygós szép Napot Nektek Angyalok!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában