Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Barcsi tacskókért összefogtunk!
2018.09.19.

Barcsi tacskó szaporító telep. 9 állatvédő szervezet és a hatóságok újabb példás összefogásának köszönhetően 106 kutya szabadult a pokolból!
A NOÉ Állatotthon Alapítvány gondozásába 15 sovány, meggyötört, beteg, rettegő tacskó került. Súlytalan, apró kis testükhöz szinte fájdalmas hozzáérni. Legjobban a babákért aggódunk. Az első orvosi vizsgálatok szerint az nagyjából 3 hetes picik, alig 2 hetes fejlettségi szinten vannak, mindegyik csont és bőr. A mamájuk nagyon jó anya, de neki sincs semennyi tartaléka, zörögnek a csontjai.
A felnőttek szinte mind bőrbetegek, szemproblémások, szőrtelenek, ortopédiai problémával küzdenek. Rettegnek az emberi érintéstől, csak az jelent valami biztonságot, ha a társukhoz bújhatnak.

A kutyusok jelenleg NEM örökbefogadhatóak! Sem jogi státuszuk, sem egészségügy és mentális állapotuk ezt nem teszi lehetővé! Ez ügyben a türelmeteket szeretnénk kérni!
Köszönjük!

A 15 kutyus kivizsgálása, gyógykezelése, gyógyulása bizony sokba fog kerülni! Hálásan köszönjük, ha adományoddal ehhez hozzá tudsz járulni!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Barcsi tacskók!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában