Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szalag, készül egy újabb NOÉs CSODA!
2018.09.12.

Szalag a múlt héten Berettyóújfaluról került a gondozásunkba. Valószínűleg elgázolták és a sorsára hagyták. Combcsontja és a sípcsontja is csúnyán eltört, elszakadtak a aszalgok, az idegek, ráadásul mivel azonnal nem jutott segítséghez a sebei lefertőződtek, az egész terület tiszta genny volt, a sérült izmok összezsugorodtak. Lázasan, legyengülve, kimerülve, valószínűleg szó szerint az utolsó pillanatban érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.
Éjszaka érkezett, így azonnal a Juhász Kisállatrendelő éjszakai ügyeletére került. Valószínűleg a legegyszerűbb és "legkényelmesebb" megoldás a sérült lábának amputációja lett volna. De Dr. Juhász Tamás úgy döntött, hogy harcol Szalag lábáért. Túl van a nagyon nehéz és bravúros műtéten. És amint Ti is láthatjátok, a doktor úrnak igen csak szépen sikerült összeilleszteni az eltört csontokat. Szalag még jó ideig kórházban lesz, állandó orvosi felügyelet és aktív kezelés mellett. De már felállt, óvatosan, de elkezdte letenni a műtött lábát. Sajnos a nagyon súlyos fertőzés miatt még nem lélegezhetünk fel teljesen, de csuriban van érte és a lábáéért minden ujjunk! Köszönjük Juhász Tamás doktor úrnak és a csapatának, hogy velünk együtt küzd Szalag életéért és lábáért!

Előzmények!Köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz, hogy Szalag élhessen, egészségesen, 4 lábon. Muszáj sikerülnie, még előtte az ÉLET! :(

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Szalag!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában