Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Gyors hírek Izsákról!
2018.09.07.

Nagyon nehéz napon vagyunk túl!
Lassan már két hónapja küzdünk Izsák életéért és gyógyulásáért, ám a folyamatos gyógyszeres kezelések ellenére is az állapota hullámzóan alakult. Voltak jobb napjaink is az elmúlt időszakban, melyet kitörő örömmel, lelkesedéssel fogadtunk, majd rövid idő elteltével ismét gödörbe kerültünk. Hetente csináltatunk labor vizsgálatot, melynek eredménye lesújtó. Az amúgy is kritikusan alacsony értékek folyamatosan csökkennek és ezáltal imádott védencünk esélyei egyre halványodnak.A tervezett csontvelő biopszia sajnos az állapota miatt a mai napon elmaradt.Reggel úgy indultunk az orvoshoz, hogy nem tudtuk a dolgok kimenetelét, minden bizonytalan volt,de ennek ellenére minden lehetőségre felkészültünk. Egy újabb labor vizsgálat beigazolta félelmünket, az értékei olyan szintre csökkentek, hogy elkerülhetetlenné vált a vérátömlesztés.

Izsákot azonnal infúzióra kötötte a doktor, majd az előre tervezésnek és az extra gyors szervezésnek köszönhetően hamarosan megérkezett a rendelőbe Bozsó – a donor.


Bozsó nagy testű, fiatal és ami a legfontosabb makk egészséges, így tökéletes véradónak bizonyult.
Minden rendben zajlott és jelenleg mindketten jól vannak, de nem lélegezhetünk fel, mert hétfőn egy kontroll labor szükséges.
Izsák eddigi kivizsgálása, a drága labor vizsgálatok, vizelettenyésztés, vérkenet és egyebek, a gyógyszerek és infúziók nagyon megterhelik az amúgy is kimerülőben lévő tartalékainkat. Ismét szükségünk van támogatásotokra, hisz ezen nem múlhat ennek a csodálatos kutyának a talpra állítása!
További képek ITT
Minden apró segítség nekünk is és Izsáknak is nagyon sokat jelent, hálásan köszönjük!!


Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267, közlemény rovatba kérjük beírni: „Izsák”
Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában