Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nagyon aggódunk Izsákért! :(
2018.08.05.

Izsák épp egy éve került a pápai gyepmesteri telepről állatotthonunk gondozásába. Az első időkben nagyon sokat küzdöttünk a bizalmáért, nem volt könnyű elhitetni vele, hogy nem minden ember gonosz, az emberi kéz simogatásra, babusgatásra is alkalmas. Hosszú idő után sikerült elnyerni bizalmát, sok-sok foglalkozás, játék, vidámság és kacagás meghozta az áttörést, a morgós, csattogós Izsákból egy lelkes, figyelmes kutyus, pusziosztó társ vált.
Az elmúlt napokban valami megváltozott, Izsák kedvetlenné, étvágytalanná vált és mi rögtön rohantunk az állatorvoshoz. Mindenre kiterjedő vizsgálatsorozat kezdődött. Pénteken egy kicsit megkönnyebbültünk mikor a SNAP teszt negatív eredményt mutatott, de izgatottan vártuk az esti labor eredményt. Sajnos az lesújtó. :( A vörösvérsejt, hemoglobin, hematokrit, thrombocyta száma kritikusan alacsony, ami sajnos súlyos betegséget sejtet. Következő lépésként vérkenetet küldünk citológiára és minden ujjunk csuriban, hogy Drága Izsákot sikeresen tudjuk gyógyíttatni! Ő nagyon akarja és persze mi is, hiszen még nem találtuk meg számára az álomotthont - ezt megígértük neki a lelki rehabilitációja kezdetén! Muszáj megtapasztalnia milyen az élet egészségesen egy szerető családban!
Adatlapja ITT tekinthető meg..

Hálásan köszönjük, ha anyagilag is támogatod Izsák küzdelmét!

Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában