Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Teljes teltház Szergényben
2018.07.28.

Már többször adtunk hírt arról, hogy a szergényi telepünkön teljes teltházzal üzemelünk. Sajnos a nyomás rajtunk továbbra sem enyhül. Az örökbefogadási kedv nem követi kellő ütemben a mentésre váró kutyák létszámát. Osztunk, szorzunk, próbálunk okosan logisztikázni, de sajnos jelenleg nem tudunk több kutyát fogadni.


A pápai gyepmesteri telep teljesen megtelt és bármilyen nehéz is kimondani, nem tudunk kihozni egy kutyát sem. Kérjük a helyi állatvédőket, hogy legyenek segítségünkre illetve a kutyák segítségére. Kérünk Benneteket, hogy ha négylábú társat választatok magatok mellé nézzetek körbe menhelyeken, gyepmesteri telepeken, hogy tudjunk a megüresedett helyekre újabb kutyusokat fogadni.

Szergényi menhelyünk kiemelt gazdikeresői:

Zénó, hatalmas szívvel megáldott, cukiságbomba, ő aki folyton a gazdi kedvében szeretne járni. Figyelmes és fegyelmezett, olyan otthonra vágyik ahol viszonozzák mérhetetlen szeretetét.
Adatlapja ITT elérhető.
Teofil, bűbájos tacskó keverék kan, aktív, játékos, tele életkedvvel. Hiányzik egy igazi gazdi, akinek ő a minden, az egyetlen.
Adatlapja ITT elérhető.

Vida, kicsit szétszórt, szertelen, de nem lehet rá haragudni, hisz szinte még gyerek. Imádja az életet, imádja a játékot és imádni fogja szerető gazdiját.
Adatlapja ITT elérhető.

Merida, csodaszép, játékos, ragaszkodó kutyus, aki egyedüli kutyaként szeretne biztonságos otthonban élni.
Adatlapja ITT található.

Igor és Lator, szinte még kölykök, de már megjárták a poklokat. Hosszú idő kellett nekik, míg rájöttek, hogy az emberi kéz nem mind gonosz, sőt nagyon jó érzés az emberi érintés. Imádják egymást, imádják az életet, szerető és biztos otthont keresnek.

Szergényi lakóinkról ITT találhatsz bővebb információt.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában