Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Legfrissebb nyesthírek :)
2018.07.22.

Mostanra már kicsi Sid és Diego kiskamasz korba lépett és egyre inkább bontakozik ki a kis egyéniségük. Pörgősek, játékosak és mindketten a világ felfedezésén és meghódításán dolgoznak. Diego a vagányabb és ügyesebb, előtte nincs akadály, amire lehet felugrik, megmássza, a fürdőszobában nincs olyan zúg amely rejtve maradhat előtte. Ő egy személyben kötéltáncos, balerina és hatalmas tehetséggel megáldott akrobata. Sid egy pusziosztó, bájos, bújós baba. Először azt hittem, hogy ő lassabban fejlődik, de kiderült, hogy szimplán béna. Amely helyeket kisöccse minden nehézség nélkül felfedez, Sid képtelen követni őt, folyton lepotyog – de mi így szeretjük.
Intelligenciájuk egyaránt magas, de türelmetlenség, önfejűség és makacsság jellemzi őket.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy elválaszthatatlanok.


Az elmúlt időszakban volt egy kis aggodalom, Sid keserves sírással jelezte, hogy valami nincs rendben vele. Tapintásra a pociját fájlalta és mi azonnal rohantunk vele (illetve mindkettővel) az orvoshoz. A röntgen felvétel beigazolta félelmünket, bélelzáródás. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy a béltraktus utolsó szakaszában volt a dugó, így Lázár doktor minden nehézség nélkül át tudta mosatni.


Míg Sid ébredezett, Diego keserves sírással jelezte testvérkéjének hiányát. Bebizonyították, hogy egy húron pendülnek. :)
Oltási programjuk közepén járunk és hamarosan döntenünk kell a további sorsukról. Csakis az ő érdeküket tarjuk szem előtt, megtaláljuk a legjobb megoldást, hogy boldog felnőtt nyestként éljék életüket tovább. :)

További képek ITT!
Ha szeretnéd támogatni a két kis lurkó további programját, megteheted a szergényi telephely elkülönített számláján:
Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
És ne feledd, még rendelkezhetsz adód 1 %-áról!
Adószámunk:18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában