Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bütyök, lebénulva egyedül az utcán
2018.07.02.

A Tündérmajor Állatvédő Egyesületen keresztül érkezett egy nyílt törést szenvedett kutyusról a hír, akit Fony településen (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) egyedül az utcán találtak. Azonnal beindult a szervezés és egy nagyon komoly összefogásnak köszönhetően másnapra a súlyosan sérült kutya biztonságba került. Befogásakor azonnal kiderült, hogy a baj ugyan törés, csak nem a lába, hanem a gerince :( A lábán lévő sérüléseit a bénulás okozta, ahogy a lebénult lábait vonszolja maga után. :( Bár egy lábtörött kutyát vállaltunk és egy béna kutyának mindig egész más körülményeket kell biztosítani, melyre nem feltétlenül voltunk felkészülve ... megígértük neki innen a távolból, hogy segítünk. Így nem volt kérdés, szeretettel vártuk Őt.
Azóta túl vagyunk a teljes orvosi kivizsgálásán és a helyzet, hogy számára racionalitás szerint nincs remény a járásra. :( A gerinc törése mértéke és a sérülés óta eltelt hosszú idő miatt a járásra sajnos szinte nincs semmi esélye. :(
Most az elfertőződött sebeit kezeljük, a Noé Állatotthon Alapítvány kórházában gyógyul és tölti a karantén idejét. Bütyök egy fiatal, 2-3 éves minigolden, tele vitalitással és életkedvvel. Persze most az ismeretlen környezetben kicsit félénk, de kooperatív, kedves együttműködő. Hogy a karantén után vissza tudjuk adni számára mozgás szabadságát, kerekeskocsira lesz szüksége. Illetve hetente többször fizioterápiás kezelést fog kapni, hogy a teste lépést tudjon tartania bénult állapotával.
Most az elsődleges, hogy leküzdjük a fertőzéseit és stabil legyen az állapota. A legjobb természetesen egy család lenne a számára, ahol akár ideiglenes, akár végleges státusszal élhetne teljes életet.

Ha beleszerettél ezekbe a szemekbe, akkor hívj minket a 06 70 38 39 480 telefonszámon, természetesen mindenben segítünk.

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Bütyök kerekeskucsijának elkészítéséhez, nagyjából 80.000 Ft lesz a kocsi! 🙏
Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Bütyök kerekes kocsija!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában