Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bullet szuper jó hírek!
2018.06.22.

Bullet május elején került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Akkor azzal a hírrel érkezett, hogy lefújták az arcát valamivel és ezért megvakult és a szemei súlyosan károsodtak. Több lépcsős szemészeti szakorvosi vizsgálat kiderítette, hogy valószínűleg erről szó sincs. Nem mások bántották szerencsétlen apró kutyát, hanem a rá felügyelő "gazdája???" nem vitte orvoshoz, így a fajtájára jellemző, úgynevezett szárazszem betegség uralkodott el ennyire rajta :( Az, hogy Bullet megvakult, hogy a szemei ilyen állapotba kerültek és ekkora fájdalmakat kellett átélnie nem 2 nap alatt történt. Hosszú - hosszú ideig nézegették szerencsélen állat kínszenvedéseit.
Szuper hírünk van!!!! Mostanra mindezt a háta mögött tudhatja. Hála Dr. Szentpétery Zselykének és a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum szemész doktornőjének, Dr. Rózsa Gabriellának, a komplex kezelés hatására Bullet ÚJRA LÁT! :) Sőt, Gabi doktornő megműtötte a szemét, szűkítette a szemréseket, hogy ne legyenek ilyen gülü szemei. Mert bár extra cuki arca volt így, de a szembetegségének nagy rossz volt. Ezzel együtt valószínűleg egész életében folyamatos szemcseppezésre lesz szüksége és rendszeresen szemészeti kontrollra kell vinni, de Bullet ÉL és LÁT! :) Mondjuk mindez azért is nagy szó, mert mint kiderült nem csak vakon és fájó szemekkel, de súlyos, életveszélyes babézia fertőzéssel érkezett hozzánk. De ez az apró kiskutya ezt is legyőzte! <3

Bullet életéből igazából már csak egy szuper gazdi, egy új család hiányzik. Olyanok akikben bízhat, akik annyira imádják Őt, ahogy Ő imádja a vele kedves embereket. Bullet extra jó kutya, mindenkivel kedves és jól kijön, igazi családtagnak való apróság! Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Bár úgy tűnik Bulletért folyó küzdelmet megnyertük, de sajnos mindez igen sokba került, ráadásul még most is többféle szemcseppet és gyógyszert kell kapnia a biztos gyógyuláshoz.

Köszönjük, ha támogatod Bulletért folyó küzdelmünket!

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Bullet!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!


Előzmények!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában