Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismét teltházzal üzemelünk
2018.06.22.

Egyre nagyobb problémát okoz a felelőtlen állattartás, ezt érezzük is saját bőrünkön. Az elmúlt pár hónapban folyamatos teltházzal üzemel szergényi telephelyünk, már többször kényszerű létszámstopot kellett hirdetnünk. A gondos tervezésnek és logisztikázásnak köszönhetően a budapesti székhelyünkre került Enci, Terka, Felhő és Flóra. Két tündéri védencünkkel pedig megtörtént a csoda. Épphogy letelt karantén idejük, villámgyorsan költöztek az álomotthonba.

Pizsi Celldömölkön maradt, lett szép nagy udvara, ágyikója és saját családja. És Cetli is látogatókat fogadott, akik kizárólag miatta utaztak 230 km-t, ő is megtalálta a saját családját, otthonát és hazautazott. A felszabadult helyeknek köszönhetően a múlt héten a pápai gyepmesteri telep halálsoráról újabb három kutyát mentettünk. Bigyó, aki szinte még gyerek, tele szeretettel, vidámsággal. Vida, kb. 1 éves fiúcska, szeleburdi, szertelen, szinte az egész világot átölelné szeretetével. A kicsit csahos Teofil, mindig láb alatt kószál, néha átkiabál a szomszéd kennelbe.
Mind olyan bájos és kedves, sohasem lett volna szabad megismerniük egy gyepmesteri telep rideg kenneljét.
Muki is megmenekült, az ő gazdája súlyos betegséggel küszködik, önmagát sem képes ellátni. Jóindulatú szomszédok etették és türelmesen várták míg fogadni tudjuk. Ma már boldog, bújós nagy fiú, nálunk várja, hogy vele is megtörténjen a csoda. És még itt van a mi kis Bélánk . A szó szoros értelmében belebotlottunk. A főúton feküdt az úttesten, először azt hittük, hogy egy autóbaleset áldozata, de pillanatok alatt kiderült, hogy ő árva kutyaként nem kellett az örökösöknek, inkább útilaput kötöttek a sarkára. Nagyon kicsi, nagyon törékeny, nem való neki az utca, igazából egyetlen kutyának sem való. Megígértük neki, hogy megtaláljuk azt a családot, akiknek ő lehet az egyetlen és az igazi, a minden! Karantén telepünk újra megtelt. Sokan vannak akik gyógykezelést igényelnek, az újaknak még tart az oltási programjuk valamint ivartalanítás előtt állnak.
Hálásan köszönjük, ha anyagilag is támogatni tudod munkánkat, védenceink orvosi költségeit!

Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában