Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Köszönjük, de nem kértük Őket!
2018.06.13.

Tegnap 5 db alig 6 hetes kiskutyát, ma 4 db alig 4 hetes kiscicát tettek ki a Noé Állatotthon Alapítványhoz. Köszönjük, de nem kértük Őket ... Most persze sokan azt gondolják, hogy még mindig jobb, mintha agyoncsapták volna őket, vagy valami más szörnyűséget csináltak volna velük. És persze ugye mi ezért vagyunk, nekünk ez a dolgunk....
Az igazság az, hogy semmi helyünk nincs. A kölyök szezon közepén vagyunk, minden tele apróságokkal a NOÉban és az ideigleneseknél is. Az oltatlan, nagyon pici kicsiket pedig nehéz elhelyezni biztonságosan. Ha pedig betegek lesznek, akkor mi sírunk miattuk, az orvosi számlákra Tőletek kunyerálunk pénzt. A várólistán türelmesen várakozókat ezért nem tudjuk ígéretünk ellenére fogadni és a normálisan segítségkérőket ezért kell rövid úton elküldenünk.
A kiskutyák úgy tűnik eddig rendben vannak, a kiscicák viszont betegek, tüsszögnek, szemük gyulladt, kezelésre szorul. Az elsődleges orvosi vizsgálaton, kezelésen túl vannak. Ők még annyira picik, hogy cumisüveges mesterséges táplálásra is szükségük van.

Egyszerűen az állatvédők, a civilek képtelenek megoldani a felelőtlen, nem ivartalanító állattartók felesleges szaporulatait megoldani.... IVARTALANÍTS! Csak ez a megoldás!!!!!

Köszönjük, ha adományoddal hozzá tudsz járulni a rengeteg kölyök ellátáshoz, orvosi kezeléséhez, oltásaihoz és parazitamentesítéséhez.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Kidobott kölykök!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában