Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Puzzle túl van a műtéten
2018.06.13.

Puzzle túl van a műtéten, CsodaBoda doki összeillesztette a széttört darabjait.
Puzzle-n a fekete kislányon, szó szerint átment egy autó. Hatalmas szerencséje volt, hogy komolyabb belső sérülései nem lettek, így is jó néhány nap kellett mire annyira stabilizálni tudták a állapotát, hogy Boda Attila doktor úr nekiállhatott a hatalmas csontműtétnek.
Mind a két oldalon súlyos medence sérülést szenvedett. Az egyik oldalon a medencéje a csípőízületbe hatolóan tört ketté és combcsont törése lett. Itt több szeg, drót és combcsontfejezés lett a megoldás. A másik oldalon medence elcsúszása van, ehhez most nem nyúlt a doktor úr, abban reménykedünk, hogy fiatal kora a segítségünkre lesz és probléma mentesen tud gyógyulni.
A kicsi most még a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban lábadozik. Amikor elég stabil lesz az állapota, akkor hozhatjuk haza a NOÉ Állatotthonba. Sajnos megvan az esélye, hogy ez az egy műtét nem lesz elég, erre majd a kontroll vizsgálatokat adnak választ. MOst jó néhány hét szigorú ketrecnyugalom vár a kisbabára. Drukkoljatok neki, hogy végül majd a sok megpróbáltatás után boldog, teljes életet tudjon élni!

Köszönjük, ha támogatod Puzzle picilány küzdelmét. Most folyik a harc érte, amint sikerül stabilizálni azonnal meg kell műteni, hogy esélye legyen az ÉLETRE!

Közvetlen bankkártyás adományozással: Köszönjük, ha támogatod Puzzle picilány küzdelmét. Most folyik a harc érte, amint sikerül stabilizálni azonnal meg kell műteni, hogy esélye legyen az ÉLETRE!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Puzzle!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!

Előzmények!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában