Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bullet van remény, hogy újra lásson!
2018.05.31.

Bullet május elején került a gondozásunkba. Az első hírek szerint lefújták valamivel,ettől súlyosan roncsolódtak a szemgolyói és teljesen megvakult. Ráadásul a hatalmas fájdalmakkal küzdő kutyát orvoshoz sem vitték. Amint tudomást szereztünk róla, azonnal fogadtuk és rohantunk vele az orvoshoz. Több szakorvosi vizsgálat alapján szinte biztos, hogy nem külső tényező miatt ilyen a szeme és vakult meg. Sajnos a helyzet rosszabb, kezeletlen szárazszem betegsége fajult idáig. A korábbi tulajdonosai hetekig, hónapokig nézték segítségnyújtás nélkül, ahogy egyre nagyobb fájdalmakkal él, ahogy fokozatosan elveszti a látását. Szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a közelben lakó állatbarát amint felfedezte, hogy mekkora a baj, azonnal segítséget kért számára. Így került ez az édes kiskutya a NOÉ Állatotthon gondozásába. Mint kiderült az utolsó pillanatban érkezett, életveszélyes állapotban - a kullancsok által terjesztett babéziával fertőződött meg.
A babézián mostanra túl van, legördültek a kövek, hogy ezt megúsztuk :) Sőőőőőt, hála a szakszerű szemészeti ellátásnak, a napi sokszori kezelésnek a szeme gyönyörűen javul és mostanra szinte biztosan állíthatjuk, hogy valamit LÁT. Persze még messze vagyunk a gyógyulástól, de mi már nagyon reménykedünk.

Köszönjük, hogy ennyien drukkoltatok érte, hogy támogattátok Őt. Arra kérünk Titeket, ha tehetitek továbbra is járuljatok hozzá a gyógyszerei költségeihez, több fajta méreg drága szemészeti készítményből lettünk igazán nagyfogyasztók vele.
Köszönjük, ha támogatod Bulletért folyó küzdelmünket!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Bullet!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!


Előzmények!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában