Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bullet van remény, hogy újra lásson!
2018.05.31.

Bullet május elején került a gondozásunkba. Az első hírek szerint lefújták valamivel,ettől súlyosan roncsolódtak a szemgolyói és teljesen megvakult. Ráadásul a hatalmas fájdalmakkal küzdő kutyát orvoshoz sem vitték. Amint tudomást szereztünk róla, azonnal fogadtuk és rohantunk vele az orvoshoz. Több szakorvosi vizsgálat alapján szinte biztos, hogy nem külső tényező miatt ilyen a szeme és vakult meg. Sajnos a helyzet rosszabb, kezeletlen szárazszem betegsége fajult idáig. A korábbi tulajdonosai hetekig, hónapokig nézték segítségnyújtás nélkül, ahogy egyre nagyobb fájdalmakkal él, ahogy fokozatosan elveszti a látását. Szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a közelben lakó állatbarát amint felfedezte, hogy mekkora a baj, azonnal segítséget kért számára. Így került ez az édes kiskutya a NOÉ Állatotthon gondozásába. Mint kiderült az utolsó pillanatban érkezett, életveszélyes állapotban - a kullancsok által terjesztett babéziával fertőződött meg.
A babézián mostanra túl van, legördültek a kövek, hogy ezt megúsztuk :) Sőőőőőt, hála a szakszerű szemészeti ellátásnak, a napi sokszori kezelésnek a szeme gyönyörűen javul és mostanra szinte biztosan állíthatjuk, hogy valamit LÁT. Persze még messze vagyunk a gyógyulástól, de mi már nagyon reménykedünk.

Köszönjük, hogy ennyien drukkoltatok érte, hogy támogattátok Őt. Arra kérünk Titeket, ha tehetitek továbbra is járuljatok hozzá a gyógyszerei költségeihez, több fajta méreg drága szemészeti készítményből lettünk igazán nagyfogyasztók vele.
Köszönjük, ha támogatod Bulletért folyó küzdelmünket!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Bullet!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!


Előzmények!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában