Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Égből pottyant testvérke
2018.05.20.

Sziddel, a nyest kölyökkel, már szép lassan „megtanultuk egymást”, ügyesen használta a cucliját és éjszakáink is egész nyugodtan teltek. Már nem aggódással töltöttük minden percünket, hanem az előttünk álló feladatokkal foglalkozhattunk és akkor szinte sokkhatásként ért a telefonhívás miszerint egy újabb csöppség pottyant a csatornába. Azonnal indultunk, hisz a mami óvó felügyelete nélkül szörnyű sors várt volna rá. A Kft. üzemvezetése nagyon pozitívan, nagyon emberien áll a kis nyest család mellé. Ígéretet kaptunk arra, hogy nem háborgatják őket, de amikor a babák nagyobbacskák lesznek, élve fogó csapda segítségével biztonságos helyre telepítik át mamástól, babástól, mindannyiukat.
Diegoval elindultunk haza, hogy testvérkéjének bemutassuk és ő is megkapja tőlünk a segítséget az élethez. Már az első pillanatban nagyon örültek egymásnak, egy-két puszi után bájosan összebújtak.

Hihetetlen különbség volt kettejük között. Szid egy igazi, nagy lókötő, hatalmas étvággyal, Diego épp az ellenkezője, szolid, félénk és még tanulnia kellett a cumisüveg használatát, de ő is hamar beilleszkedett az emberi környezetbe. Ma már jókat bandáznak együtt, játszanak, birkóznak, ha elfáradtak összegabalyodva szundikálnak.

Szépen cseperedik mindkettő, épp a mai napon kezdtük el a szilárd táplálékkal való ismerkedést. A tápszer mellé mindketten kaptak egy nagyon kevés főtt húsit.

Ez maga volt a csoda! :D A „vad vér” nem hazudik, az első falatnál szinte vérre menő harcok voltak. Mindketten tudják, hogy bizony az a falat az övüké, melyet már megszereztek. Iszonyat aranyosak, cukiságukkal mindannyiunkat elbűvölnek. Hamarosan kezdenek önállóak lenni és döntenünk kell a jövőjükről. Meg fogjuk keresni azt a megoldást ami a számukra a legjobb lesz, de addig is kiélvezzük cukiságuk minden pillanatát!

További képek ITT!

Ha szeretnéd támogatni a további munkánkat, megteheted a szergényi telephely elkülönített számláján:

Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
És ne feledd, még rendelkezhetsz adód 1 %-áról!
Adószámunk:18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában