Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Menhelysegítő program 2018 - Törökszentmiklós
2018.05.10.

A törökszentmiklósi Befogad-Lak kutyamenhely 4 éve támogatott partnerünk. Nagyon szívesen segítünk nekik, hiszen példás munkát végeznek, annak ellenére, hogy helyi szinten sajnos szinte teljesen ellehetetlenítik a munkájukat.Idén is oltással segítjük a munkájukat, de most nem csak veszettség elleni oltást kaptak a kutyusok, hanem az egyéb fertőző betegségek elleni, kombinált védőoltást is megkapták.Saját rossz tapasztalatunkból tudjuk, hogy ez mennyire fontos, a betegségek megakadályozásában. Idén is, a Befogad-Lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány ellátó állatorvosa, Dr. Kőrösi Gábor volt a segítségünkre.A törökszentmiklósi Befogad-Lak Menhely facebook oldala az örökbefogadható kutyusokkal: ITT TALÁLHATÓ!!!

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában