Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hosszú út a boldogságig
2018.05.03.

Freddy szinte még kölyökként, 4 éve került a pápai gyepmesteri telep halálsoráról szergényi telephelyünkre. Ő egy különlegesen kedves, okos, szófogadó, gyönyörűség, egyszerűen nem értettük, hogy az eltelt évek alatt miért nem akadt meg a gazdijelöltek szeme rajta. Sokszor megálltak a kennelje előtt, néha elmorzsoltak egy „de aranyos”, „milyen helyes” félmondatot, de igazi érdeklődő ezidáig nem akadt rá. Néhány örökbeadáskor kaptam egy kis fejmosást, hogy miért nem Freddyt ajánlottam! Én tudtam az igazi okát…
Az elmúlt héten egy nagyon kedves fiatal pár 230 km-ről érkezett szergényi telepünkre konkrét listával a kezükben, hogy kit és miért szeretnének megnézni, hiszen családtagot kerestek. Nagyon kedvesek, szimpatikusak voltak már az első percben és teljesen felkészültek kis védenceinkből. Mindenkit végigjártunk, mindenkit bemutattunk, majd újabb és újabb kérdéseket beszéltünk át. A döntés még igazából nem született meg, némelyekhez visszamentünk és újra megnéztük, simiztünk, fogadtuk a puszikat. Aztán körbejártuk a menhelyet és minden egyes lakónkat bemutattuk nekik. Bevallom őszintén, hogy amikor hosszú perceket időztünk Freddy kenneljénél egy kicsit hevesebben vert a szívem. És újra visszamentünk hozzá..majd leültünk a fűre és a drága nagyfiú osztotta a puszikat ész nélkül Ádámnak és Violának. Ott és akkor megtörtént a csoda! Döntöttek!
Április 30-án felcuccoltuk Freddy fiút szőröstül-bőröstül,:) majd elindultunk a nagyvilágba. A találkozót Violáék balatonparti nyaralójához szerveztük. Olyan szeretet várta Őt ami bearanyozta szívünket.

Freddy kicsit félszegen, kicsit bizonytalan léptekkel, vissza-vissza pillantva elindult a boldogság felé vezető úton!

Hát lányok! A kérdésetekre (, hogy „miért nem Freddyt ajánlottam” ) a válaszom csupán ennyi – EZÉRT NEM! Tudtam, hogy érte is eljön az IGAZI!
Ez a legszebb része a küzdelemnek, mikor beérik a gyümölcs, mikor egy-egy védencünk haza talál!
Olvassátok szeretettel a gazdis beszámolót is:
„Kedves Noé Állatotthon!
Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy Freddy hozzánk kerülhetett.
Már két napja velünk van, és örömmel jelentjük, hogy minden a legnagyobb rendben! Úgy tűnik nagyon jól érzi magát, és megtalálta a helyét.
Nagyon élvezi a sétákat a környéken, és jól fogadja a sok újdonságot (leszámítva talán a televíziót, amit az első alkalommal nem tudott mire vélni és eléggé megugatta, de most már közösen nézzük a kanapén összebújva).
Úgy tűnik a lakásunkat is kezdi az otthonának érezni, ez abból is látszik, hogy mindenhol, mindenen és mindenkin (!) képes elaludni. :)
Az autóutat is rendkívül jól viselte, szinte az egészet átaludta.
Imádja, ha fésülgetjük, és hozzá bújunk (ahogy mi is)!
A héten kiderül, jól kijön-e a leendő orvosával is.
Szeretnénk megköszönni a szergényi csapatnak, hogy elhozták Őt nekünk, és hogy ilyen odaadással gondozzák az otthon lakóit. Bárcsak több ilyen gondozó lenne, akik ennyire szívvel-lélekkel végzik a munkájukat.
Igyekszünk gyakori helyzetjelentéseket küldeni.. ’’

Szívből kívánjuk legyetek nagyon boldogok! :)

További képek ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában