Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A hős Sajó maminak kell a drukk!
2018.04.25.

Hatalmas drukkot kérünk szépen Sajó mamának. Ő az a hős kutyamama, aki saját testével védte meg a kölykeit a vasvillától, amikor a "gazdája" így akarta elintézni a nem kívánt, felelőtlen szaporulatot. A brutális szúrásokat így Ő kapta. A szomszédnak köszönhetően menekült meg a szerencsétlen sorsú kiscsalád.

Előzmény!

Azóta a NOÉ Állatotthonban vannak már. Sajó sebei szépen gyógyultak, a babák pedig gömbölyödnek, növögetnek, mostanra 5 hetesek lettek. A borzasztó kezdet után eddig minden nagyon jól alakult ... mostanáig :( Sajóból elkezdett gennyes, nyákos vér folyni, a szinte teljesen begyógyult sebei egy pillanat alatt újra begyulladtak és gennyesedni kezdtek. Azonnal tudtuk, hogy valami baj van, vittük is az állatorvoshoz.
Sajó mamim most ezekben a percekben sürgősségi, életmentő műtétet végeznek a Babóca Állatorvosi Rendelőben. A vizsgálatok szerint mélyről, a méhe felől vérzik. Ez viszont azt jelenti, hogy nem csak érte kell aggódnunk mostantól. A betegsége miatt azonnal le kell választanunk a kicsiket tőle, hiszen a műtét után erős, kombinált antibiotikumos kezelésre lesz szüksége, ami a tejen keresztül árthat a piciknek. Szerencsére már elkezdtek a szopizás mellett önállóan is enni, de azért még kényes korban vannak.

Drukkoljatok Sajó maminak és a babáinak, hogy minden rendben legyen velük! Köszönjük, ha támogatod az orvosi ellátásukat, kezeléseiket.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Sajó család!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2018.05.22.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42


Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában