Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

MENHELYSEGÍTŐ PROGRAM 2018 - Kisvárda
2018.04.03.

A kisvárdai Ugat-Lak Kutyamenhely már régi támogatottja a NOÉ Állatotthon Alapítvány menhelysegítő programjának. Sokszor jártunk már a telepen. Több kutya már régi ismerős, volt akit pici kölyökként ismertünk meg és most felnőttként is még mindig a menhelyen él. :( Több, mint 300 kutyáról gondoskodnak itt nap-nap után felelősen.

Enikő, a menhely elkötelezett vezetője szinte felfoghatatlan (sajnos leginkább szélmalom) harcot folytat a térség bajbajutott kutyáiért, állataiért. Nem csak Kisvárdáról, de a környező településekről, sőt egyre nagyobb körzetből záporoznak a segítségkérések hozzá. És Ő mindig megpróbál csodát tenni. A segítségre szoruló kutyák száma sosem ér véget, a felelős örökbefogadók pedig sajnos elkerülik Őket.


A korábbi évekhez hasonlóan most is táppal, chippel, oltással érkeztünk hozzájuk. Az újdonság, hogy most végre nem csak veszettség oltásokat kaptak a kutyusok, hanem kombinált oltást is. Hiszen saját bőrünkön tudjuk, hogy mennyire fontos a fertőz betegségek elleni védelem is. És aki mindebben segítségünkre volt, a NOÉ Állatotthon Alapítvány ellátó állatorvos, dr. Répánszky Ádám. Hálás köszönettel tartozunk a doktor úrnak, hiszen erőn felül, kitartással, szakértelemmel vizsgálta, oltotta végig a több mint 300 kutyát.

A Kisvárdai menhelyen szebbnél szebb, jobbnál jobb, édesebbnél édesebb kutya vár gazdára. Kedvesek, jó fejek, szépek és okosak. Vannak kicsik, közepesek, nagyok, babák, felnőttek és öregek. Fehérek, feketék, tarkák, rövid szőrűek, hosszú szőrűek ... mindenféle.
Nézz körül náluk, hátha pont itt találod meg az új családtagodat. Itt sokszorosan érvényes, hogy ha egy kutyát örökbefogadsz, két életet mentesz meg!
A kisvárdai Ugatlak Menhely facebook oldala, a híreikkel és az örökbefogadható kutyusaikkal:
https://www.facebook.com/Ugatlak/

További képek a Kisvárdai segítőnapról megtekinthető ITT!


Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában